ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Блог
Головна » 2017 » Грудень » 26 » Чудотворцю Миколай, ти усіх оберігай
15:09
Чудотворцю Миколай, ти усіх оберігай
 
 
В Комишнянській селищній бібліотеці-філіалі вже стало доброю традицією вітати першокласників зі святом Святого Миколая. Так і цього року вони завітали до першокласників Комишнянської ЗОШ, діти з цікавістю слухали розповідь бібліотекаря, що давно-давно, 1600 років тому, жив у місті Міра, у Малій Азії, хлопець Миколай. Його батьки померли, залишивши синові чималий спадок.
У Миколая було добре серце і він вирішив роздати своє майно бідним. Та тільки був він дуже несміливим і став робити це таємно вночі. Вранці споглядав Миколай крадькома зі свого дому, як раділи діти подарункам.
Минули роки, Миколай став священником, а далі єпископом у місті Міра. Всі шанували і любили його за доброту, ласкавість, мудрість. А про діток він і далі не забував. Як тільки довідувався, що якась дитина в біді, відразу ж ішов до неї з утіхою і подарунками.
Пам'ять про його добрі діла, про нього, як про священника живе і досі.
Кожного року, в день своїх іменин, 19 грудня, Святий Миколай ходить по землі і розносить дітям дарунки, тому що він знає: усі українські діти мають добрі серця, люблять свій український народ і рідний край – Україну.
 
 
 
Першокласники Бойко Юрій, Виборний Едуард, Іванов Євгеній, Ковтун Олексій, Конак Костянтин, Латюк Анна, Литвиненко Нікіта, Мирошник Олександр, Ромах Яна, Троненко Аліса, Чибалін Максим, Савенко Анна та Яценко Таня поділилися враженнями від отриманих подарунків. Це були книги-розмальовки, мякі іграшки, конструктори, солодощі, дитячі косметичні набори.
 
Бібліотекар запропонувала першокласникам стати користувачами селищної бібліотеки, ознайомила їх з правилами поводження з бібліотечними книгами та журналами і на який термін вони видаються.
Класовод Чупайда Ірина Віталіївна та першокласники подякували за проведений цікавий масовий захід.
 
Шелевейстро Софія, бібліотекар Комишнянської селищної бібліотеки
Переглядів: 376 | Додав: bibliomirg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz