ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Блог
Головна » 2018 » Лютий » 7 » Дарувати книги в бібліотеку – добра традиція
14:51
Дарувати книги в бібліотеку – добра традиція
 
 
Поки живе бібліотека – живе народ, адже бібліотека – скарбниця всіх багатств духу людського. Вона здатна змінити життя, бути кращим другом і наставником. У гарній книзі можна знайти однодумців, з книгою можна гарно провести вечір, не почуватися одиноким.
У День святого Валентина в багатьох країнах світу відзначають ще й Міжнародний день дарування книжок. У цей день, зазвичай, прийнято дарувати книжки один одному та членам родини, залишати книжки в людних місцях, надавати знижки в книгарнях, організовувати волонтерські кампанії зі збирання книжок, жертвувати твори друку бібліотекам.
Долучилися  до святкування Міжнародного дня дарування книжок і користувачі Верхньобудаківької сільської бібліотеки – філіалу, тут уже стало доброю традицією дарувати книги своїй бібліотеці. Майже в кожного вдома є книжка, яка давно прочитана, а в бібліотеці на неї чекає читач. От і несуть книги в дарунок і діти, і пенсіонери, і домогосподарки. В цьому році фонди нашої бібліотеки поповнились книгами, отриманими в дарунок від Ольги Москаленко, від Лариси Гришко, від Тані Толошної. Це цінні книги по шкільній програмі, книги краєзнавчого змісту. Серед подарованих книг і книги відомих українських письменників Василя Симоненка, Василя Барки.
Дарування книжок — гарна традиція читачів, друзів і партнерів Верхньобудаківської сільської бібліотеки, завдяки якій поповнюється фонд бібліотеки .
Я щиро  вдячна тим читачам, які вже подарували бібліотеці свої книги, і буду вдячні всім, хто візьме участь у акції "Подаруй бібліотеці книгу".
Звертаюсь до всіх, кому не байдужа доля нашої бібліотеки : дайте нове життя вашим зібранням! Вірю, що подаровані Вами книги знайдуть своїх читачів і будуть їм корисними також вірю, що добрі справи завжди повертаються добром. 
 
Ганна Гузь, бібліотекар Верхньобудаківської сільської бібліотеки – філіалу.
Переглядів: 550 | Додав: bibliomirg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz