ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Блог
Головна » 2018 » Лютий » 13 » День дарування книги в Єрківській сільській бібліотеці
17:23
День дарування книги в Єрківській сільській бібліотеці
 
 
            Книга – мудрий друг, який, не вміючи говорити, розказує про незвичайні пригоди і подорожі, про чудеса, про навколишній світ, допомагає зрозуміти історію народу. Сила книги безмежна. Без неї людина сліпа. Протягом усього життя ми звертаємося до книги.        
          14 лютого Міжнародний день дарування книг – це добровільна ініціатива направлена на підвищення інтересу і доступу до книг, як дітей так і дорослих. Мета заходу – надихати людей по всьому світу подарувати книгу – бібліотеці, другу, членам родини.
Напередодні  цього дня, а саме 13 лютого,  в Єрківській сільській бібліотеці було оголошено доброчинну акцію «Подаруй бібліотеці книгу!». Приємно, що до акції активно долучилися читачі бібліотеки. Так,  Іван Любченко подарував бібліотеці серію «Пригодницьких книг». 
 
 
 
Поділилися своїми книгами і Ольга Канцібер та Наталія Дарюга.
 
 
 
 
 Поповнився фонд бібліотеки цікавими книгами для дітей: Всеволода Нестайка «Таємниця Віті Зайчика», Генрі Хаггарда  «У серці Африки, або пригоди Аллана Квотермейна», «Динозаври володарі землі», які залюбки подарував Родіон Роменський. А Надія Шаповал принесла до бібліотеки книги українських письменників Івана Нечуя – Левицького та Михайла Коцюбинського. Чудовим дарунком  стала книга Віктора та Вікторії Шаповалових «Зубковський Іван Андрійович - лікар, генерал, людина», яка буде корисною як для бібліотеки так і для користувачів.  
           Я щиро вдячна всім за подаровані книги, адже ці видання можуть мати важливе значення для інших користувачів, а  фонд бібліотеки збагатиться краєзнавчою, історичною, природничою  та художньою літературою.   
          Доки є запит на книгу в суспільстві, доти є потреба для саморозвитку, для пізнання, для вдосконалення. Дарунок книги – це заклик до інтелектуальної дружби, знак поваги і бажання зробити нас усіх мудрішими, а значить кращими й духовно багатшими.
Людмила Роменська, бібліотекар І категорії  Єрківської  сільської бібліотеки
Переглядів: 366 | Додав: bibliomirg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz