ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Блог
Головна » 2018 » Жовтень » 22 » День села Гаркушинці
14:11
День села Гаркушинці
 
                                                               
                                                                                                                                                                                   
Село наше красиве і квітуче , і назва у ньому наймиліша. Але справжньою окрасою нашого села є люди. Ми бачимо їх щодня, вони скромні, працьовиті. Їхня щоденна праця – то джерело людської мудрості і самовідданості. 22-го вересня гарного суботнього дня в селі Гаркушинці відсвяткували день села.                                                             
 
 
 
 
Односельці та гості прибувши на свято мали змогу сфотографуватися біля куточків для фотографування «Люби і знай свій рідний край» оформлених сільським бібліотекарем Вірою Глебою .     
                                                       
                                       
 
    Свято – це хороша нагода зустрітися всім односельцям разом, відпочити, поспілкуватися. А з привітаннями до гаркушан звернувся спонсор свята села заступник генерального директора ТОВ АФ « Миргородська» Сергій Замоздра. Запальними піснями і танцями вітав вокальний ансамбль «Калинонька» (Великобагачанського ОТГ). Квартет « Гетьман» (за сприянням народного депутата України Олега Кулініча), приємними словами жителів села привітав народний  депутат України Олег Кулініч. Радо зустрічав гостей господар села сільський голова Олег Кобильченко. Від ТОВ АФ «Миргородська»  подарунки отримали ювіляри яким виповнилося 90 років, дітки які народилися в цьому році, привітали жінку якій саме в цей день було день народження та подружні пари, які відсвяткували своє срібне весілля.  Всі присутні смакували запашним пловом, а від громадського обєднання «Українське козацтво» Миргородський полк ім. М. Міхновського запрошували всіх на смачну рибну юшку та козацький куліш.          Організоване свято директором СБК Тетяною  Питомець продовжилося дискотекою з Сергієм Пономаренком, і довго ще лунала музика над селом. Бережімо і плекаймо славні традиції, звичаї та свята нашого села. Примножуймо здобутки його на радість дітям та онукам, бережімо наше село, не цураймося його свят та буднів.
 
Віра Глеба, бібліотекар Гаркушинської сільської бібліотеки - філіалу
Переглядів: 472 | Додав: bibliomirg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz