ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Блог
Головна » 2018 » Травень » 31 » І на святі на родиннім ми вітаємо усіх
14:35
І на святі на родиннім ми вітаємо усіх
 
            
Травень місяць подарував нам багато чудових свят: день вишиванки, день матері, день родини та свято Святої Трійці. Всі ці свята об’єднує найголовніше – родина. Суботнього  сонячного дня, 26 травня,  зібралися єрківчани  в Єрківській сільській бібліотеці на родинне свято «Щаслива родина – міцна Україна»,  яке підготували бібліотекар Людмила Роменська з учасниками  художньої самодіяльності. Ведучі Катерина Зубковська та Тетяна Роменська привітали теплими словами всіх гостей зі Святою Трійцею та Родинним святом.
 
 
 
 
  Багато зворушливих, теплих, гарних слів було сказано про найрідніших людей – батьків.
А музичним вітанням їм була пісня від Аліни Шульги «Батьки мої». 
 
 
  Ненька — всьому початок. Все прекрасне в людині — від променів сонця і від молока матері. Мама, матінка, матуся, єдина, найдорожча, найрідніша. Як не називають її діти, складаючи їй дяку свою й шану. А «Пісня про маму» та «Цвіте калина біля хати» у виконанні Ганни Байдіної  і Тетяни Чоботаренко 
 
 
 
 та пісня «Тумани» у виконанні Ганни Ступки зворушливо відгукнулися у серцях гостей.
                                                                                                                                Батьківське серце здатне пройматися болем дитини на відстані, радіти за долю своїх дітей усе життя. Наталія Дарюга привітала всіх батьків піснею «Тату, таточку».     
                                                                                                                                  Невід'ємна частина кожної сім'ї - це бабусі та дідусі. Бабусі - невтомні трудівниці, берегині скарбниці мудрості, звичаїв та обрядів, цікаві казкарки.  Дідусь... Ця людина в нашому житті завжди викликає повагу. Досвід, отриманий у спадок від нього, залишається золотим набутком на все життя. А дарунком для них були пісні «Моя бабуся» від Володимира Бойка та «Понад лугом, зелененьким»,  "Гуляв я три роки" від фольклорного ансамблю «Єрківчанка». 
 
 
 
     
 
                                                                                                                
З родинним святом всіх присутніх привітав депутат Ярмаківської сільської ради Іван Ющенко та додав веселого настрою гуморесками Павла Глазового.
 
 
 
Люблять односельчани пісні у виконанні жіночого ансамблю «Єрківчанка».  Учасники ансамблю Валентина Баришполець, Ганна Баришполець, Ганна Байдіна, Тамара Джунь, Марія Канцібер, Ніна Крицька, Світлана Оврах, Тамара Ребрик, Тетяна Роменська, Ганна Ступка, Тетяна Чоботаренко, Галина Шапочка та Ніна Ющенко під музичним керівництвом Володимира Бойка цього святкового дня  порадували піснями «Гості, мої гості», «Як не любити Україну», «Ми з кумою» та «Ой на горі комарі»  та отримали бурхливі оплески та квіти від глядачів. 
 
 
                                                                                                                  Родина -  це не тільки рідні, родичі, це увесь народ український і пісня   «Українська родина»  яку виконала  Марина Цуркан  та пісня «Родина» від Аліни Купенко були підтвердженням цього.
    
 
                                                              Особливого драйву святу додали жартівливі пісні «Давай баби, давай» та «Баба на баяні» від гурту « Єрківські перчинки» у складі Наталії Дарюги, Ольги Канцібер та Марини  Цуркан. 
 
 
 
 
 
                                                                                         
  Чудове музичне оформлення на святі забезпечив директор  Ярмаківського БК Іван Стась.  Родинне свято принесло всім радість та багато позитивних емоцій. Бібліотекар Людмила Роменська привітала  односельчан та гостей зі святом та подякувала за чудову атмосферу на святі, як учасникам  так і глядачам.
 
         Людмила Роменська, бібліотекар І категорії  Єрківської сільської бібліотеки - філіалу
Переглядів: 365 | Додав: bibliomirg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz