ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Блог
Головна » 2019 » Січень » 2 » Хай Новий рік з добром до Вас іде
16:48
Хай Новий рік з добром до Вас іде
 
 
 
 Новий рік вважається самим сімейним, теплим і радісним святом. Кожна людина чекає новорічного чарівництва. Багато хто вірить, що новорічна ніч виконує всі бажання. Особливо чекають це свято діти, адже саме їм Дідусь Мороз приносить багато цікавих подарунків та веселощів. На  новорічне свято в Єрківську сільську бібліотеку завітали, як дорослі так і діти.  Ведучі  Новорічного свята,  Аліна Шульга та Олег Роменський,  запросили всіх до веселих новорічних розваг.   Присутніх зі святом, від депутатського корпусу Ярмаківської сільської ради, привітала сільський депутат Тетяна Роменська. Тут лунали традиційні святкові зимові пісні «Новий рік», «Україна колядує», «Кума зима», «Білий сніг», «Новорічна». Прихід Діда Мороза додав всім святкового настрою.  Дітки із задоволенням розповідали новорічні віршики і отримували за це цукерки. 
 
 
 
 
Гарного настрою додали веселі пісні « Гарна молодичка», «Баяніст», «Ой, ти Галю», «Чарка на посошок». 
 
А фінальну пісню «Новий рік прийшов на Україну» співали всі присутні разом з учасниками свята. Бібліотекар Людмила Роменська привітала з новорічно – різдвяними святами та побажала міцного здоров’я, щастя, миру і добробуту в кожній родині. Подякувала учасникам свята: Кузьміній Даші, Шульзі Аліні, Роменському Олегу,  Канцібер Олі та Анатолію, Любченко Наталії та Максиму за чудову концертну програму.
 
 
 
 А до  осель єрківської малечі, вже традиційно, завітали Дід Мороз (Канцібер Анатолій) та Снігуронька (Любченко Наталія) з новорічними вітаннями.  
 
 
 
                    Людмила Роменська, бібліотекар І категорії Єрківської сільської бібліотеки.
Переглядів: 275 | Додав: bibliomirg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz