ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Блог
Головна » 2018 » Січень » 16 » Новорічно – Різдвяний вертеп у Єрках.
10:32
Новорічно – Різдвяний вертеп у Єрках.
 
 
 
Новорічно – різдвяні свята найулюбленіші свята не тільки дітей, а й дорослих. Їх чекають багато єрківчан ще й тому, що до них завітають щедрівники зі святковим вертепом, а молодь із великим задоволенням переодягаються в костюми  та йдуть вітати своїх односельців. З театралізованим дійством щедрівники завітали в Ярмаківську сільську раду, яку очолює сільський голова Світлана Носенко.
 
 
 Вони привітали всіх працівників з новорічно – різдвяними святами, побажали здоров’я, миру, любові й тепла, щастя та добра в сім’ях і затишку в оселях та гарної плідної праці. Веселого настрою додали традиційні сценки з Маланкою, водіння Кози,  пісні та щедрівки, які виконували: Анатолій Канцібер (Маланка), Аліна Купенко (Коза),  Наталія Дарюга (Циганка), Яна Мащенко (Циганка), Ольга Канцібер (Козак), Олег Роменський (Новий рік), Максим Любченко (Козак), та щирі україночки: Яна Дарюга, Аліна Шульга та Марина Цуркан.  Завітали щедрівники й у приватне підприємство імені Зубковського, де радо їх зустрів директор Володимир Таран. Вони від щирого серця привітали керівництво та працівників цього господарства. Бажаними гостями щедрівники були  в сільській бібліотеці та магазинах. 
 
 
 
 
 
Не оминули вітання і сільського фельдшера Світлану Оврах та її сім’ю, щирі родини Канціберів та Роменських. Із великим задоволенням привітали найстаршу жительку села, яка свого часу була учасницею фольклорного ансамблю «Єрківчанка» Меланію Іванівну Коваленко.
 
 
Радо завітали до молодої сім’ї Андрія та Тетяни Купенко.
 Господарі домівок та керівники організацій з великою вдячністю обдаровували щедрувальників гостинцями. Адже гомінкі та веселі щедрівки додали всім неповторний, життєрадісний настрій.
 
                                    Людмила Роменська, бібліотекар Єрківської сільської бібліотеки
Переглядів: 413 | Додав: bibliomirg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz