ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Блог
Головна » 2018 » Травень » 11 » Пам’ять – нескінчена книга
13:42
Пам’ять – нескінчена книга
 
 
 
 
  Ось вже сімдесят третя  весна вітає всіх тих, хто пережив війну, вітає вона й тих, хто знає про ті події не лише з книг, фільмів чи від розповідей старшого покоління. Вітає і вкотре нагадує про страхіття війни й наказує берегти мир.  Події тих грізних днів ніколи не згаснуть в пам'яті народній. Про них нагадуватимуть меморіальні дошки, пам'ятники, вулиці, названі іменами героїв, обеліски і кургани слави.   
 Все більше стає людей, які її не пам'ятають. І як же потрібно, як важливо, щоб усі знали, чим виявилася для світу битва з фашизмом, яких зусиль, мужності і жертв коштувала вона нашому народу. Це священний обов’язок перед тими, кого вже немає серед нас і перед тими, чиє життя лише починається. Пронизливо-щемливий сюжет книжкової виставки «Війна відгриміла та пам’ять жива»,
 
 
 
 з якою юні читачі Кибинської сільської бібліотеки  познайомилися , завітавши до бібліотеки,після відвідування стели пам’яті загиблим воїнам в роки ІІ Світової війни.
Користувачі бібліотеки: Олександр Ребрик, Роман Міняйло, Віталій Лень, Анастасія Корнієнко  не спішили розходитись по домівках, вони переглядали книги, особливо їх зацікавила книга пам’яті Миргородського району, де вони перечитували прізвища всіх полеглих у роки ІІ Світової війни, із своєї Кибинської громади. Гортаючи сторінки книг, вони розуміли, що Перемога над фашистським безумством дісталася нам і всьому світу дуже дорогою ціною.
 Ні хто не забутий, ніщо не забуто. І ми будемо пам’ятати про це.
Надія Глушко, завідувачка Кибинською сільською бібліотекою-філіалом
Переглядів: 329 | Додав: bibliomirg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz