ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Блог
Головна » 2018 » Жовтень » 22 » Товариші наші менші!
14:14
Товариші наші менші!
   Нас повсюди оточує розмаїтий, безмежний, неповторний світ живої природи. Це пишні гіллясті дерева, дивовижної краси квіти, барвисті метелики, пернаті птахи, і звісно наші чотириногі друзі – тварини.    
     4 жовтня прекрасний привід проявити любов до братів наших менших, адже саме в цей день відзначають Всесвітній день тварин. Дата вибрана не випадково. Це день народження католицького святого Франциска Ассизського, який вважається покровителем тварин. В Україні цей день відзначається з 2000 року.
     Тож сьогодні бібліотекар Біликівської сільської бібліотеки-філіалу спільно з класним керівником Рудченко Любов Василівною провели для дітей 1 класу Дог-шоу «Товариші наші менші».
 
 
   Розпочали масовий захід з розповіді учасників про свою улюблену тваринку «Найкраща в мене». Для того щоб діти встигли зробити свій куточок захоплення, їм роздали розмальовки «Кожна тваринка має свою красу». Де потрібно виконати завдання - розфарбувати.  Масу задоволення принесла мультимедійна презентація «Знаю звук цей я ще з малку».
 

Також прослухали чудернацькі віршики про тваринок «Без племені роду».  Ведуча запросила малечу у світ казки де пограли в гру «Тварини метеорологи». Всі разом прочитали та обговорили літературний твір Ігоря Січовика «Ласунець». Де за текстом відповідали на запитання. Пограли в дидактичну гру «Хто де живе».
 
 
Виконали вправу «Скажи лагідне, пестливе слово для тваринки».  Для учнів бібліотекар підготувала ілюстровану виставку «Тварин на світі є багато», та ще діти ознайомилися з переглядом літератури «Неперевершена краса тварин», і розглянули книжкову виставку «Мій друг чотирилапий».
 Наше підростаюче покоління знає що неможна ніколи кидати на життєвій дорозі своїх чотирилапих друзів, бо ми відповідаємо за тих, кого приручили.
 
        Наталія Ганженко,  бібліотекар Біликівської сільської бібліотеки-філіалу
Переглядів: 359 | Додав: bibliomirg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz