ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Блог
Головна » 2018 » Квітень » 10 » У Попівці розквітло писанкове дерево!
14:54
У Попівці розквітло писанкове дерево!
 
 
Напередодні свята Великодня на у Попівській сільській бібліотеці  зібралися  дітвора на майстер-клас «Розмалюй писанкове дерево» До заходу долучилися користувача бібліотеки на чолі з завідуючою.  Дерево розквітло великою кількістю писанок – від найменших до великих, які власноруч виготовили Влада Киченко, Паша Горбань, Максим Письменний. 
 
 
 
 
 
 
Також, гілки дерева прикрасили рушниками та різнокольоровими стрічками. «Великоднє дерево»  розквітло від прикрас, які створили у бібліотеці. Паперові пташки, різнокольорові метелики, різноманітні великодні  писанки та  яскраві стрічки надали дереву святковий вигляд.
 
В бібліотеці  панувала справжня святкова атмосфера. Завідуюча бібліотекою розповіла про національні традиції святкування Великодня в Україні. Саме це, святкове Великоднє дерево стало головною прикрасою свята. Читачі бібліотеки з задоволенням фотографувалися поруч з пасхальним деревом. А хто ще не встиг сфотографуватись біля писанкового дерева, ласкаво запрошуємо до Попівської сільської бібліотеки!
 
Любов Демидко, завідувачка Попівською сільською бібліотекою.
Переглядів: 337 | Додав: bibliomirg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz