ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Блог
Головна » 2017 » Грудень » 5 » Уклін доземний вам і щедрого врожаю.
15:49
Уклін доземний вам і щедрого врожаю.
 
     Минулої  суботи у  Черкащанському будинку культури зібралися працівники ТОВ «Великобагачанський комбікормовий завод», для проведення підсумків цьогорічного сільськогосподарського року. З вітальним  словом до присутніх звернувся депутат районної ради, керуючий відділком ТОВ «Великобагачанський комбікормовий завод» Микола  Тимченко, який  розповів про здобутки та про нелегкий сільськогосподарський рік, що це свято усіх тих, хто розумом  і руками, серцем і душею, у селі і в місті щодня долучається до важливих  аграрних  справ. Це свято дбайливих господарів,  незалежно  від форм власності та господарювання.   
       Аграріїв також привітав  сільський голова  Анатолій Черкащенко, наголосивши що  це вінець напруженого року, сповненого нелегкою, повсякденною працею, думками про день сьогоднішній та день прийдешній, бо з маленького хлібного зернятка починається потужність і сила нашої держави. З словами вдячності до трудового колективу звернувся,  інженер – механік,з багаторічним досвідом роботи,  Володимир Базя. Він подякував за всі здобутки і  спільні успіхи, відмітив , що у нашій команді працюють ініціативні та досвідчені фахівці, які зуміли свої сили , знання віддати виробництву і зробили діяльність Товариства ефективною та успішною. Також подякував  ветеранам, що протягом років передавали свій досвід нинішній плеяді аграріїв і побажав всім сільським трудівникам міцного здоров'я, добробуту, злагоди, щастя, миру.
А святковий концерт  для  присутніх  підготували та провели: Надія Рожко,  директор Черкащанського  Будинку культури,  Яна Микільченко,  Галина Луценко,  Людмила Попик, Надія Бабенко  та Світлана Челембієнко.                                    
            Тож  нехай  усі дні нашого життя  завжди будуть ясними,  ниви рясними, а дощі  вчасними . Добрих  Вам засівів,  рясних  сходів та щедрих  ужинків  і  щиро  бажаю   всім  щастя, здоров’я, добробуту, невичерпної  снаги та подальших успіхів  в ім’я розквіту України!
 
  Світлана Челембієнко, бібліотекар І категорії Черкащанської бібліотеки – філіалу.
Переглядів: 334 | Додав: bibliomirg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz