ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Блог
Головна » 2018 » Травень » 11 » Ви перемогли – ми пам'ятаємо
11:45
Ви перемогли – ми пам'ятаємо
 
 
 
Все більше часу віддаляє нас від дня завершення Другої Світової війни, проте невмирущим залишається подвиг мільйонів солдат, які ціною власного життя, проявляючи небачений героїзм, мужність та відвагу, змогли не лише захистити свою рідну землю, а й урятувати народи світу від нацистського рабства!
 День Перемоги – це свято, яке  гуртує представників усіх поколінь в їх щирому прагненні віддати данину шани визволителям, чий подвиг для нас є символом патріотизму, незламної  віри і сили народу, умінню згуртовуватись заради високої мети.
В цей день працівники Черкащанського будинку культури спільно з Черкащанським НВК організували мітинг – реквієм «Ваш подвиг величний у наших серцях» З вітальним словом до жителів села Черкащан звернулася секретар Черкащанської сільської ради Людмила Мелешко. Працівники сільського будинку культури зачитали книгу пам’яті та вшанували полеглих хвилиною мовчання. Діти читали вірші, а у виконанні працівників будинку культури, бібліотеки та вчителів Черкащанського НВК звучали патріотичні пісні.
 Такий же мітинг було проведено і для жителів мокріївського  громади. З словами привітаннями до них звернулася директор Черкащанського НВК Тетяна Базя. Вона побажала усім при сутнім та їх родинам родинам міцного здоров’я і довголіття, оптимізму, родинного добробуту! Нехай усіх нас зігріває незгасне світло Перемоги, надає сили та наснаги для добрих справ, а на нашій землі завжди панують  мир і злагода!
 
Світлана Челембієнко, бібліотекар І категорії Черкащанської бібліотеки.
Переглядів: 299 | Додав: bibliomirg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz