ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Блог
Головна » 2018 » Квітень » 5 » Завжди була і буде вічно дитина з книжкою в руці
13:45
Завжди була і буде вічно дитина з книжкою в руці
 
 
Щороку в бібліотеках України,  в березні,  традиційно проходить Всеукраїнський тиждень дитячої та юнацької книги. Його завдання – заохочення дітей до читання, популяризація найкращих надбань української і світової літератури
Не залишилась осторонь цього свята і Попівська сільська бібліотека. Для своїх відвідувачів бібліотекар підготувала  бібліографічний огляд новинок. Під час огляду  бібліотекар познайомила учнів із новими найдивовижнішими та найкращими дитячими книгами. Читачам була презентована книжкова виставка «Нові книги – нові друзі». Також для юних користувачів організовано перегляд періодичного видання «Барвінок», присвяченого 95 річчя заснування журналу.
На закінчення всі бажаючі залюбки переглянули улюблений мультфільм «Пригоди Мауглі» по книзі Р. Кіплінга «Мауглі».
 
 
 
А  28 березня в Попівській сільській бібліотеці відбувся І етап обласного конкурсу «Найкращий читач Полтавщини – 2018», що проходить у рамках Всеукраїнського конкурсу «Книгоманія – 2018». Кращі читачі-діти Попівської ЗОШ І-ІІІ ст. зустрілися, щоб позмагатися за звання «Супер- читача школи» у різних вікових категоріях, а саме: діти 6 та 7 класів. Діти завжди залюбки змагаються в таких цікавих змаганнях і достойно завершують конкурси.
Свято книги об’єднало 7 учасників конкурсу. Кожен з учасників захоплююче, цікаво розповідав  про одну з книг, яка найбільше подобалась йому та мав щоденник читання.
 
 
 
 
Особливо жвавими та цікавими були конкурси, в яких учасники супер читача набирали собі додаткові бали. Переможці, яких визначило компетентне журі, в складі: Наталії Гончаренко (голова журі, вчитель малювання), Катерини Боюнець (секретар журі, шкільний бібліотекар), Людмили Подоляки (член журі, практичний психолог)
 
Переможці конкурсу були нагороджені спеціальними грамотами і за доброю традицією представлятимуть наш Попівський край  у ІІ районному етапі обласного конкурсу.
Переможцями і кращими читачами Попівської ЗОШ 2018 року визнані: Гнатик Артем – 6 клас, зі  своїм улюбленим автором А. Волковим та його твором «Чарівник Смарагдового міста»
Скотинянська Катя – 7 клас, яка і в 2017році була супер - читачем, то в цьому році теж супер-читач з улюбленим автором Є. Кнутсон та твором «Пригоди Пелле Безхвостого».
 
 
 
 
 
Хочеться відзначити, що проведений конкурс залишив незабутні враження, а ми – бібліотекарі отримали моральне задоволення від своєї роботи-виховуючи гарних читачів, прищеплюючи їм любов до книги. Та на цьому читацький марафон не закінчується. Дітей чекає ще ІІ етап (районний) обласного конкурсу. Тож, в добру путь наші Попівчани, супер-читачі – 2018!
 
Любов Демидко, завідувачка Попівською сільською бібліотекою-філіалом
Переглядів: 326 | Додав: bibliomirg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz