ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Блог
Головна » 2018 » Березень » 14 » Жінка. Мати. Берегиня.
16:07
Жінка. Мати. Берегиня.
 
 
Навіть у морози є та… краса, душа якої вічна, вічна і доброта її серця. Це краса -  жінки, жінки – матері. В ній поєдналося  все прекрасне, добре, чисте. Адже жінка – кохана, дружина, хранителька сімейного щастя. Жінка прийшла в цей світ для любові.    Саме тому, навесні ми відзначаємо свято весни, жінки,  дружини , мами, бабусі, сестри, свято тих до кого звертаємося в радості і печалі.
Один раз на рік , весною приходить цей день, коли ми вимовляємо слово «жінка», розуміючи при цьому не прання, прибирання і приготування їжі, а квіти, свято і добрий настрій.
Саме цього дня зібралася Петрівська громада у сільському будинку культури на свято "О жінко - ти мрія, ти мати , ти весна". Працівники будинку культури дарували прекрасний настрій , вітали жінок піснями , віршами та гумористичними сценками.
Гучно аплодували, всі присутні,  Сніжані Стась , дівчинка зворушливо виконувала пісеньку для бабусі. 
 
А бабуся , з сльозами радості на очах, слухала в залі свою онучку. По закінченні пісні , дівчинка тепло привітала бабусю і вручила рідненькій квіти.
Зачаровував присутніх своїм співом талановитий Олександр Лубенець.
 
 Олександр не лише дарував  чудові пісні, а проявив неабиякий талант у виконанні гумористичних сценок.  Разом з ним неперевершеними  в акторській майстерності були і директор Петрівцівського будинку культури Ніна Донченко  і Руслан Гусейнов.
 
 
 
 
 А як зворушливо звучали пісні у виконанні Олени Жук.
Міцними оплесками вітали запальні пісні жіночого гурту «Берегиня». Ніна Донченко, Валентина Яцюк, Лариса Руснак, Ніна Милка, Дарія Романів подарували присутнім незабутні враження.
 З позитивним, приємним, чудовим настроєм проводила це свято чарівна його ведуча Альбіна Гусейнова
 
А у фойє будинку культури на жителів села чекали  гарно оформлені , прикрашені різнокольоровими кульками, чудові святкові  виставки, які, з такою любов’ю, готувала сільський бібліотекар, «Щиро вітаємо зі святом» та виставка дитячих робіт «Ми самі, своїми руками» ,
 
 
 які з таким захопленням роздивлялися і матусі, і бабусі, та і всі присутні на святі, адже дітки з таким великим старанням малювали малюнки, ілюстрації з книг, готували для мам і бабусь чудові вироби з картону.
 
 
 
 Кожна робота ніби говорила «Без Вас, дорогі , не було б стільки світла, любові і тепла»
 
 Юлія Костенко , бібліотекар Петрівцівської сільської бібліотеки-філіалу
Переглядів: 400 | Додав: bibliomirg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz