ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Блог
Головна » 2018 » Квітень » 5 » Зі святом Великодня!
09:28
Зі святом Великодня!
 
 
Напередодні світлого свята Великодня у Слобідській бібліотеці-філіалі пройшов майстер-клас по виготовленню Великодньої листівки «Привітаємо зі святом наших родичів багато!». Участь у ньому взяли юні користувачі Слобідської бібліотеки. Їм до душі припала ідея бібліотекаря привітати зі святом своїх рідних листівкою, малюнком, поробкою на Великодню тематику.
Декілька годин у бібліотеці вирувала справжня робота. І в результаті у братів-близнюків – Олександра та Сергія Шульженків з картону та гофрованого паперу вийшло гарне курча, Оксанка Видюк з ниток, гарбузового насіння та картону виготовила чудовий Великодній кошик. Андрій Яресько намалював малюнок по темі. Руслан Волосенко розмалював писанку, виготовлену з картону.
Як діти, так і бібліотекар, отримали масу задоволення працюючи з ножицями, папером, фарбами. А в нагороду дітлахи отримали від бібліотекаря по невеличкому солодкому подарунку.
 
Я думаю, що батьки чиї діти принесли з бібліотеки додому Великодні поробки, будуть приємно вражені та задоволені. А всіх юних жителів нашого села я запрошую відвідати нашу сільську бібліотеку.
Наталія Дорогопулько, бібліотекар Слобідської сільської бібліотеки-філіалу
Переглядів: 329 | Додав: bibliomirg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz