ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Календар
«  Жовтень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Вітаю Вас, Гість · RSS 29.03.2024, 04:11

Головна » 2018 » Жовтень » 22 » Урочистості до Всеукраїнського дня бібліотек
14:04
Урочистості до Всеукраїнського дня бібліотек
 
Вже вересень відходить від причалу,
На крилах літо понесли лелеки.
А в нас сьогодні професійне свято,
У Вас – працівників бібліотеки.
Є багато див на землі, створених природою і зроблених людиною. Та чи не найбільше диво з див – книга. У ній весь неосяжний світ. Як незгасимий смолоскип освітлює шлях людині книга. І завжди цей смолоскип був у руках бережливих, надійних, у ваших руках, дорогі бібліотекарі. Тому зовсім не випадково, у рік тисячоліття літописання і книгодрукування Президент України своїм указом проголосив 30 вересня Всеукраїнським днем бібліотек.
І напередодні професійного свята, 26 вересня 2018 року, у читальній залі Миргородської центральної районної бібліотеки відбулися урочистості, на яких привітали усіх бібліотечних працівників.

 
 

Із вітальним словом до присутніх звернулися голова Миргородської районної ради Леонід Яринич та заступник голови Миргородської райдержадміністрації Олександр Гуржій.
 
 


 За вагомий внесок у розвиток бібліотечної справи Миргородщини почесними грамотами були нагороджені Ігольніцина Людмила Абросимівна – провідний бібліотекар відділу обслуговування Миргородської центральної районної бібліотеки, Демидко Любов Іванівна - завідуюча Попівською сільською бібліотекою – філіалом.


Долучилися до вітань начальник відділу культури і архіву Миргородської райдержадміністрації Наталія Халдай, заступник директора Миргородської централізованої бібліотечної системи Валентина Зінченко,
 

 які також вручили грамоти: Департаменту культури і туризму Полтавської обласної державної адміністрації (Ганженко Наталії Василівні – бібліотекареві Біликівської сільської бібліотеки – філіалу, Роменській Людмилі Борисівні - бібліотекареві І категорії Єрківської сільської бібліотеки – філіалу), відділу культури і архіву Миргородської райдержадміністрації (Попович Наталії Василівні – методисту Миргородської центральної районної бібліотеки, Бабич Людмилі Володимирівні – завідуючої Хомутецької сільської бібліотеки – філіалу, Ситник Людмилі Григорівні – завідуючій Зуєвецької сільської бібліотеки – філіалу), Миргородської централізованої бібліотечної системи (Глебі Вірі Геннадіївні – бібліотекарю Гаркушинської сільської бібліотеки – філіалу).

 






 




 












Свою творчість присутнім дарував Олексій Мірніченко.
 

Говорять, що є три святих професії: вчитель, лікар, бібліотекар. Бібліотекар стоїть біля витоків мудрості, пізнання, допитливості. Це він хоронитель і провідник безлічі книг та журналів, це його побіжне слово інколи визначає і пристрасті, і захоплення на все життя.
Тож, шановні бібліотекарі,
Нехай ця осінь золота
Вам подарує вік щасливий
Щоб не згасала доброта
Щоб ваш важкий почесний труд
Був плідний, як багата осінь.
І кожен день, що йде новий

 
 

 

 
Переглядів: 350 | Додав: bibliomirg
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz