ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Календар
«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Вітаю Вас, Гість · RSS 25.04.2024, 19:48

Головна » 2018 » Квітень » 18 » Завзяті до читання
15:41
Завзяті до читання
 
Сьогодні в районній бібліотеці для дітей зібралися завзяті до читання шестикласники та семикласники з дванадцяти бібліотек району на ІІ (районний) етап обласного конкурсу «Найкращий читач Полтавщини», що проходить щорічно в рамках Всеукраїнського  конкурсу дитячого читання  «Книгоманія – 2018».
Кращі читачі Біликівської,  Дібрівської, Зубівської, Зуєвецької, Кибинської, Клюшниківської,  Петрівцівської, Попівської, Слобідської, Шахворостівської сільських, Комишнянської та  Ромоданівської селищних бібліотек Валерія Таран, Карина Лисюра, Смага Владислав, Олександра Олексієнко, Артем Гнатик, Єлизавета Канцибер, Микита Саушкін,  Аліна Кольчик, Костянтин Ксьонз, Наталія Федорова, Ярослава Жушма, Катерина Скотинянська, Єлизавета Таранова, Руслана Турченко в чесному змаганні виборювали звання «Кращий читач Миргородщини - 2018».
Чимало зусиль доклали хлопчики та дівчатка, аби довести членам журі, що вони люблять читати, багато знають про кращі зразки світової дитячої літератури, про що довели під час тестування, ведуть особисті Щоденники читання і залюбки діляться прочитаним з ровесниками.
 
 
 
 
 
 
 
 
Допоки члени журі (Черненко Н.П. - провідний спеціаліст відділу культури і архіву Миргородської РДА; Бер’якіна Н. О. - директор Миргородської ЦБС;  Омельченко Л.І. - методист методичного кабінету відділу освіти Миргородської РДА; Солоха О.Л. - провідний бібліотекар Миргородської ЦРБ; Савчук А. С. - провідний бібліотекар Миргородської районної бібліотеки для дітей) визначалися з переможцями,  конкурсанти та вболівальники мудрували над вигадками пригод вужика Жува, бо організатори конкурсу не зрадили традиції і запропонували присутнім гру «Літературний шедевр». Тож читайте нову, шосту, пригодницьку історію на блозі нашої бібліотеки.
 
 
          Районний етап конкурсу закінчився. Та для  Артема Гнатика і Єлизавети Таранової  конкурс триває. На них чекає поїздка до Полтави на ІІІ (обласний) етап конкурсу.  Побажаємо їм гідно представити Миргородщину  та поборотися за  перемогу.  
 
                                          Валентина Зінченко, заст. директора Миргородської ЦБС
Переглядів: 309 | Додав: bibliomirg
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz