ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Блог
Головна » 2017 » Липень » 12 » Купальське диво
10:28
Купальське диво
 
 
Найколоритніше та найцікавіше свято яким закінчується літній сонячний цикл календарних дохристиянських свят – це свято Івана Купала. То ж і спробували учасники художньої самодіяльності та працівники Кибинського СБК, директор Алла Ребрик ,  художній керівник Віта Осіпенко,  зазирнути в ті давні часи і відтворити картини тих прекрасних купальських обрядів і дійств. Дійство відбувалося біля ставка Трощинського. Чарівні ведучі, дівчата в українських костюмах та вінках, сплетених з польових  квітів, Альона Назаренко та Анастасія Суховій  розпочали театралізоване свято.
 
 
 
 Сільський голова - Людмила Мисяк від щирого серця привітала присутніх зі святом, побажавши своїм односельцям добра і злагоди в родинах.
Купало-це свято ворожінь і травознаїв. Тож  свою майстерність показали бабусі –травниці зі своїми чарівними травками. Цю сценку майстерно продемонстрували Іван Наріжний та  Світлана Стрюк.
 
 
 
 Сучасний молодіжний гурт »ММ денс» причарував глядачів купальськими танцями,
 
 
 
 
 а Яна Зінченко подарувала своїм землякам пісню «Івана Купала».
 
 
 
 
 Любов Скубій та Аліна Овдієнко, Світлана Стрюк та Віра Стрюк дарували присутнім хвилини гумору.    Порадували глядачів купальськими піснями тріо «Водограй» Жіночий ансамбль «Руна» своїм співом звеселяв присутніх. Сподобалась пісня «Калина» у виконанні  нашої гості Сніжани Бенчак, яка звеселяла глядачів, ще і вміло виконаною гуморескою.
 
 
 
   Олександра Середа зачаровувала присутніх своїм неповторним голосом.
 
 
 
 Головний герой свята – Водяний ,прийшов на свято з русалкою, заховавши свої подарунки в копиці сіна. 
 
Тож довелося малечі добре попрацювати, щоб їх відшукати. А після Водяний та Русалка водили з дітьми хоровод та співали купальських пісень. І на радість усій малечі запалили купальське вогнище . Дійство закінчилося святковою дискотекою.
 
Надія Глушко, завідувачка Кибинською сільською бібліотекою-філіалом
Переглядів: 470 | Додав: bibliomirg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz