ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Календар
«  Травень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Вітаю Вас, Гість · RSS 19.04.2024, 22:48

Головна » 2020 » Травень » 14 » Збірка, від якої паморочиться голова! (із рубрики «Бібліотекар рекомендує»)
16:23
Збірка, від якої паморочиться голова! (із рубрики «Бібліотекар рекомендує»)
 
 
 
 
Доброго дня, дорогі друзі!
Ніби у фантастичному трилері, ми поринули у масовий карантин. Ні піти на концерт чи в кіно, ні здійснити подорож. Але це не привід впадати у відчай, це найкраща нагода, аби щось почитати!
 Пропоную вам нову книгу популярного українського автора Макса Кідрука «Заради майбутнього».
Кідрук, М. Заради майбутнього: оповідання/Макс Кідрук. – Харків: Книжковий Клуб «Клуб сімейного дозвілля», 2019. – 304 с.:іл.
 Нечасто доводиться брати до рук книгу з ядерним вибухом на обкладинці. Вона не про ядерну зиму, тотальне знищення людства чи який-небудь інший апокаліпсис. «Заради майбутнього» - це збірка оповідань. Дехто з вас скаже, що йому не подобаються оповідання, він любить читати романи. Зізнаюсь, я теж надаю перевагу довготривалим, повноцінним історіям. Але ця книга, на диво, виявилася дуже цікавою. Я читала запоєм, роблячи між прочитанням оповідань паузи, щоб осмислити та переключитися.
У збірці представлено містичні, науково-популярні, гостросоціальні, гумористичні оповідання, а також твори в стилі горор і техно. Під час читання відчуваєш динамічну зміну почуттів, вражень, настроїв, власних думок і оціночних суджень. Особливо сподобались такі оповідання, як «Р61», де події відбуваються на трасі «Батурин – Конотоп – Суми», оповідач тримає читача весь час у напрузі; оповідання «Знову і знову» викликає глибоке переживання за головного героя, готового на відчайдушні вчинки заради продовження життя хворої жінки. Окремо хочу відзначити останнє оповідання збірки – яке й дало назву всій книзі й надихнуло на створення обкладинки команду, яка працювала над нею. Твір популяризує прогресивну науку.
Тож, всім, хто любить різнопланові оповідання, всім, хто любить твори Макса Кідрука і навіть тим, хто ще його ніколи не читав, але дуже хоче познайомитися з його творчістю – збірку «Заради майбутнього» раджу обов’язково! Зараз ви можете прочитати її онлайн. А, коли закінчиться карантин, запрошую до відділу обслуговування  Миргородської центральної районної бібліотеки, де на вас чекає безліч захоплюючих книг.
 
 
Людмила Ігольніцина, провідний бібліотекар
 відділу обслуговування Миргородської ЦРБ
Переглядів: 183 | Додав: bibliomirg
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz