ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Календар
«  Липень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Вітаю Вас, Гість · RSS 19.04.2024, 10:31

Головна » 2020 » Липень » 20 » Зверніть увагу! Цікава книга! У фондах Миргородської центральної районної бібліотеки є цікава книга Олени Печорної «Химерниця». Олена Печо
15:42
Зверніть увагу! Цікава книга! У фондах Миргородської центральної районної бібліотеки є цікава книга Олени Печорної «Химерниця». Олена Печо
 
У фондах Миргородської центральної районної бібліотеки є цікава книга Олени Печорної «Химерниця».
Олена Печорна — українська письменниця, лауреатка премії Олеся Гончара 2010 року, працює бібліотекарем відділу обслуговування ЦРБ Чергнігівського району.
Її дебютний роман «Грішниця» став абсолютним бестселером та був відзначений двома престижними вітчизняними преміями: Олеся Гончара та М. Коцюбинського.  Наступний її роман «Кола на воді» також мав величезний успіх у читачів. За рейтингом журналу «Фокус» авторка увійшла до Топ-20 найуспішніших українських письменників 2012.
Новий роман Олени Печорної «Химерниця» над яким вона працювала п’ять років, за кілька місяців увійшов у трійку лідерів продажів у видавництві «Клуб сімейного дозвілля»
 
Печорна О.
Химерниця: роман/Олена Печорна. – Харків: Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля»,2020. – 384с. .
Роман «Химерниця» піднімає надскладну соціальну проблему, про яку в українському суспільстві не прийнято говорити вголос. Розповідає про наслідки страшного вчинку можновладців з невеликого містечка на Поліссі. Як заради задоволення своїх низьких потреб, багаті чоловіки зламали життя і долі трьом молоденьким дівчатам…
 Але жахлива розплата за ганебні вчинки не забарилася: невблаганна доля відбирає у них найдорожче. Одну за одною вони втрачають своїх коханих і близьких жінок, дітей. Чи буде цьому кінець?
 Руся, дочка мера містечка, також страждає на тяжку невиліковну хворобу легень. І ніякі закордонні лікарі, ніякі гроші не в силах їй допомогти… У відчаї батько відправляє її до хатини Химерниці, дівчини з екстрасенсорними і цілительскими здібностями. Хатина ця знаходиться в гущавині лісу, а найкращий друг лісової відьми- Ворон, якого вона приручила. І як не дивно, Русі стає краще серед лісу, в серці недоторканої полісської природи. І саме тут хвора дівчина зустрічає своє кохання. Але хворобу так просто не здолати, особливо якщо її корені знаходяться в минулому батька, в стражданнях невинних дівчат…Чи зможе Руслана подолати підступну недугу і мати надію на життя і просте людське щастя? Чи розкається її батько у своїх ганебних вчинках і гріхах молодості? Як пов'язані долі Русі і незнайомих дівчат, які свого часу втрапили у страшну пастку?
Читайте, і дізнаєтеся відповідь на ці питання.
 
 
Тетяна Мостова, завідувачка відділом обслуговування Миргородської ЦРБ
Переглядів: 168 | Додав: bibliomirg
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz