ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Блог
Головна » 2018 » Червень » 25 » Нехай живі пам’ятають – покоління знають
10:41
Нехай живі пам’ятають – покоління знають
 
 
 
Щороку 22 червня український народ вшановує світлу пам'ять  мільйонів земляків, життя яких обірвала Друга світова війна. Горем і болем вона увірвалась в кожну українську домівку, кривавою лінією пройшла через кожне серце, кожну долю.   
В памятi вiчного вогню, величних меморiалах i скромних обелiсках, у творах лiтератури i мистецтва, в серцях сучасникiв i наших наступникiв назавжди збережеться память про бесмертнi подвиги тих, хто першим пiднiмався в атаку, грудьми закривав амбразури, йшов на повiтряний таран, кидався з гранатами пiд танки, хто стояв на смерть на полi бою, кого не зломили нi тортури, нi фашистськi застiнки i лагеря.
            Бiблiотекар сiльськоi бiблiотеки-фiлiалу села Великий Байрак Даценко Алла, разом з дiтьми молодшого шкiльного вiку вiдвiдалa памятник невiдомим солдатам у селищi Декабристiв, провелa Iсторичну хвилину, поклали квiти та вшанували хвилиною мовчання героiв.
 
 
            А вже у селi Великий байрак сiльський бiблiотекар та директор Великобайрацького сiльського будинку культури  Даценко Алла та Шелест Григорiй разом з читачами, дiтьми середнього шкiльного вiку вiдвiдали Парк Слави, де також поринули в  iсторичні спогади, вшанували память загиблих квiтами та хвилиною мовчання.
 
 
 
 Також присутні мали змогу ознайомитись  з літературою, що була представлена  на виставці-пам`ять «У цей день почалася війна. Пам’ятаймо!».
 
 
            Вiчна память i слава героям, загинувшим у боях за свободу i незалежнiсть Батькiвщини!
 
Алла Даценко, бібліотекар В.Байрацької сільської бібліотеки
Переглядів: 321 | Додав: bibliomirg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz