ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Блог
Головна » 2018 » Жовтень » 22 » Барви рідного краю!
14:21
Барви рідного краю!
      Осінь... Золота, пишна, щедра, багата. Такими словами називають її люди. Осінь — щедра господиня. Вона пригощає нас рум’яними яблуками з медовими грушами.  Осінь-чарівниця одягає ліс у золоті шати і застеляє землю яскравим кольоровим килимом. Погляньте  навкруг, яка краса!
     11 жовтня  гарного, сонячного дня в Біликівському Навчальному Комплексі  для учнів 1-4 класів був проведений урок літературного читання «Пора осіння вже настала». Учитель організатор Закаблук Вікторія Михайлівна класний керівник 3 класу.
 
На масовому заході  учні мали змогу ознайомитися з ілюстрованою виставкою « Красуня осінь- до нас завітала». Який підготувала бібліотекар сільської бібліотеки. Розпочали із конкурсу віршів та власних творів «Диво калинове». Завданням якого було розповісти на пам'ять вірш про осінь. Де враховувалось знання, виразність та уміння не розгубитися перед аудиторією своїх ровесників.

 
Наступний конкурс «Я – художник!». Де обирався малюнок, який підходить до осінньої тематики. Ще було завдання «Перлини народної творчості». Де на власному малюнку учень самостійно повинен був відшукати правильне прислів’я про осінь і вписати його туди. Цікавим завданням було розгадування кросворду «Що в коморі» на який діти знайшли всі правильні відповіді. Але незабутнім став флеш-моб «Весела перерва».
      Густими туманами, полум’яною ковдрою листя та першими іскорками інею щедро встилає землю осінь. Зупинися на мить! Відчуваєш, яка урочисто-прекрасна атмосфера панує навкруги? Продовж це неймовірне відчуття та створити чудовий осінній настрій. Адже вона така прекрасна!
                     Наталія Ганженко, бібліотекар Біликівської сільської бібліотеки-філіалу.
Переглядів: 383 | Додав: bibliomirg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz