ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Блог
Головна » 2017 » Грудень » 5 » Біда одна – проблема спільна: СНІД
15:22
Біда одна – проблема спільна: СНІД
 
 
З 1988 року 1 грудня відзначають Всесвітній день боротьби зі СНІДом. В цей день в усьому світі говорять про СНІД, про те, яку загрозу існуванню людства несе ця глобальна епідемія. Згадують і оплакують тих, хто вже помер або смертельно хворий,  говорять про масштаби  трагедії і про те, що ця чума ХХ, а тепер вже і ХХI століття загрожує існуванню людства.
 Тож   в  цей день в Черкащанському НВК  з учнями  старших  класів  відбулася  година спілкування на якій  вчитель  біології Оксана Українська розповіла про смертельну загрозу людства – СНІД та про його глобальну епідемію.  
 
 
Адже це інфекційне захворювання здатне за 10 - 20 років створити  реальну загрозу вимирання людського роду. Присутні на заході осмисленого сприйняття ситуації та взяли участь у  тестуванні.
         А  бібліотекар Світлана Челембієнко провела  з  учнями    експрес – опитування  «Що ти знаєш про СНІД?»,  під час якого  підлітки  виявили високу поінформованість з питань профілактики ВІЛ/СНІДу.
 
 
 
 
Мабуть, кожному здається, що СНІД існує десь дуже далеко і зовсім нас не стосується. Проте це не так. Легковажність чи необачність може призвести до трагічних наслідків.
 
 
 
 Зроби свій вибір – збережи життя.
            Світлана Челембієнко,  бібліотекар І категорії Черкащанської сільської  бібліотеки.
Переглядів: 358 | Додав: bibliomirg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz