ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Блог
Головна » 2018 » Червень » 4 » Чарівне царство книг
12:06
Чарівне царство книг
 
    
 
         Літо - це час літнього відпочинку у дітей шкільного віку   Але  у спілкуванні з книгою не повинно бути жодних перерв.  Адже, книга –це  один з головних  засобів навчання,  розвитку та душевної насолоди.       Спілкування з книгою допомагає оволодіти певними знаннями, прилучає до культурних надбань і цінностей українського народу, його звичаїв і традицій.
 
 
 
Читати систематично й осмисленно дітей навчає школа, а бібліотека допомагає  залучати учнів  до читання книжок, пропагує книгу,  розвиває художній  смак дітей. У зв’язку з цим бібліотека приділяє велику увагу пошуку активних форм пропаганди літератури, які забезпечують формування у школярів щоденної потреби в читанні книг, роботі з  ними. Саме з цією метою 1 червняня, в  Міжнародний день захисту дітей наша бібліотека організувала  пізнавально-оглядову екскурсію та познайомила дітей з правилами користування книгою, тематичними  полицями дитячого фонду ,а також проінформувала про нові надходження літератури для дітей.
  
                     
        
 
Цікавим, захоплюючим доповненням екскурсії стала захоплююча вікторина «Чи знаєте ви казку?» та бліц-турнір «Все про бібліотеку та книгу», де  спочатку за  правильні  відповіді діти  отримували цукерки а  потім  і  всі  присутні. Також  присутні  були  вражені малюнками  дітей ,що збереглися в бібліотеці, про бібліотеку  2008 року,  бо серед  прізвищ яких  були роботи   своїх рідних.
 
 
         Весело та радісно було в цей день в бібліотеці.  Діти, які побували на екскурсії мали змогу записатися до бібліотеки і взяти книги додому. 
 
 
Всім дуже сподобалась цікава та пізнавальна екскурсія, про що свідчили слова вдячності від наших маленьких користувачів.
 
 
 Світлана  Челембієнко,  бібліотекар Черкащанської  бібліотеки-філіалу.
Переглядів: 347 | Додав: bibliomirg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz