ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Блог
Головна » 2017 » Грудень » 5 » Читач сказав: "Браво!"
17:23
Читач сказав: "Браво!"
 
 
 
У Слобідській бібліотеці для членів любительського об'єднання "Слобідські посиденьки" відбулася літературна вітальня " Я все життя збирав людськії долі", яка була присвячена життєвому та творчому шляху відомого українського письменника Михайла Стельмаха.
А передував цьому заходу перегляд літератури " Читач сказав : "Браво", який протягом року діяв у бібліотеці. І ось саме Слобідські читачі найбільше "Браво" сказали творам Михайла Стельмаха. І мені, бібліотекарю, дуже приємно, що майже всі члени любительського об'єднання читали ті чи інші твори цього  автора.
 
 
 
 А у Марії Калініченко є записник, куди вона записує вислови які їй сподобались при прочитанні творів. Присутні були прємно вражені, коли були ознайомлені з ними. Бібліотекар розповіла про життєвий та творчий шлях письменника, та прочитала декілька поезій автора. А Ольга Марченко, Катерина Пономаренко, Любов Оверченко ділилися враженнями від прочитаних творів.
У художньму світі Михайла Стельмаха земля і людина посідає центральне місце. У цьому світі йде гостра боротьба правди й кривди, утверджується добро й заперечується зло. І завжди у творах автора перемагає світле начало.
 
       Наталія Дорогопулько, бібліотекар І категорії Слобідської сільської бібліотеки-філіалу. 
Переглядів: 380 | Додав: bibliomirg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz