ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Блог
Головна » 2018 » Квітень » 25 » День довкілля у В. Байраку
14:16
День довкілля у В. Байраку
 
 
Щороку, в третю суботу квітня в Україні відзначається День довкілля, який встановлено Указом Президента України.  Цей День дозволяє реально оцінити стан навколишнього середовища, в якому ми живемо. Дає можливість уважно обдумати дії та кроки, які кожен з нас має зробити в напрямі збереження та відновлення довкілля, визначити роль кожного жителя у збереженні нашої планети, її екосистем і ресурсів.
            За цей час вже склалися своєрідні традиції святкування. Сьогодні – це подія з різноманітними акціями: велосипедні флеш-моби, зелені концерти, конкурси творів та плакатів, посадка дерев, прибирання територій, збір сміття тощо.
Долучилися, 21 квітня, до проведення акції по прибиранню території парку слави   села Великий Байрак і працівники сільської ради, медпункту, працівники пошти і, звичайно , ж працівники Великобайрацького сільського будинку культури та бібліотеки.
 
 
 
 Дружно, весело, згуртовано прибирали територію парку від сміття, провели озеленення території. В цей день всі зусилля жителів села були спрямовані на поліпшення стану навколишнього середовища.
 
Алла Даценко, бібліотекар В. Байрацької сільської бібліотеки – філіалу.
Переглядів: 336 | Додав: bibliomirg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz