ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Блог
Головна » 2018 » Березень » 26 » Hand Made
13:54
Hand Made
 
                                     
                 Творче начало є у кожного, але ,саме в дитинстві, його найлегше помітити та розвинути. Прості, на перший погляд, заняття - малювання, поробки, ліплення, насправді мають велике значення і вплив на дитину.
            Останнім часом дуже популярним став такий вид занять, як " hand made " - дослівно з англійської «зроблено вручну». Це спосіб самовираження, це задоволення, та відмінне ліки від нудьги у повсякденному житті. Він розвиває внутрішній світ людини. Будь- хто маючи трохи фантазії може створити безліч чудових речей.
            Тому кожна рукотворна річ унікальна і неповторна, особливо якщо її зробили діти. А заняття будуть розвивати їх творчі здібності, фантазію і дрібну моторику рук.  Це цікаве проведення часу – чудове заняття.
            Біликівська сільська бібліотека  запропонувала  для своїх молодших відвідувачів прекрасне розвиваюче  заняття з виготовлення поробок власноруч. Над якими діти вже почали працювати. Початок покладено. Хоча на дворі і досі сніг, а ми з нетерпінням чекаємо весну з сонечком. Бо настрій в дітей уже весняний. Тож запрошуємо бажаючих до бібліотеки  в гості.
 
 
 
Де діти  зможуть  чудово та весело провести свій вільний час.
 
                Наталія Ганженко, бібліотекар Біликівської сільської бібліотеки-філії.
Переглядів: 371 | Додав: bibliomirg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz