ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Блог
Головна » 2017 » Травень » 29 » І на святі, на родиннім Вас усіх вітаємо!
10:40
І на святі, на родиннім Вас усіх вітаємо!

 

 
 
             
 
 
Родина, сім’я – це найдорожче для кожної людини. Мамина пісня, батьківська хата, бабусина вишиванка, дідусева казка – все це наша родословна пам'ять, наші символи, наша історія. Родина – це не тільки рідні, родичі, це увесь народ український. Тому так дружньо і весело з усіх куточків села сходилися єрківчани, щоб всім разом відзначити родинне свято. Приємно було бачити  і тих людей, хто на даний час не проживає в Єрках, але їх  дитинство промайнуло тут і вони знову приїхали до батьківської хати, щоб завітати на свято. В цей святковий день всю дружню єрківську родину вітала сільський голова Світлана Носенко. Вона зичила щастя, міцного здоровя, добробуту і великого родинного затишку. Ведучі свята Катерина Зубковська та Тетяна Роменська багато теплих та ніжних слів  присвятили найріднішій та найдорожчій у світі людині – мамі. 
 
 
Адже мати – берегиня роду, домашнього вогнища. Саме вона є тим центром, який єднає всю родину. Спогади, хвилювання та навіть сльози викликав вірш «Присвячено мамі», який з трепетом у серці читала Ганна Баришполець. В цей святковий день вшановували й батька, бо всі знають, що батько – захисник, годувальник. Кожна дитина хоче, щоб її батько був сильним, мужнім, мудрим та справедливим. Кожне родинне коло не обмежується мамою і татом. Невід’ємною частиною сім’ї є невтомні трудівниці, берегині скарбниці мудрості, звичаїв, цікаві казкарки -  бабусі та  поважливі дідусі, які залишають у спадок свій досвід, мудрість, благородство. До родинного кола входять і тітоньки, і дядечки, і хрещені батьки, і братики й сестрички, яким також лунали вітання.
 А дарунком для всіх став чудовий святковий концерт, який підготували місцеві аматори. Бурхливими оплесками нагороджували глядачі кожен виступ.
 
 
 
 
 Більш святкового настрою додали музики, які виконали «Віночок українських пісень», а самі активні пішли в танок.
 
 На фінальній пісні «Ми українці» всі глядачі встали і довго аплодували та вигукували «Браво!»  учасникам свята: Ганні Байдіній, Валентині Баришполець, Ганні Баришполець, Наталії Дарюзі, Тамарі Джунь, Марії Канцібер, Ользі Канцібер, Ніні Крицькій, Аліні Купенко, Яні Мащенко, Інні Назаренко, Світлані Оврах, Тамарі Ребрик, Тетяні Роменській, Ганні Ступці, Івану Сухині, Тетяні Чоботаренко, Галині Шапочці, Івану Ющенко, Ніні Ющенко, Яні Дарюзі, Аліні Шульзі. Аплодували і  організатору свята - сільському  бібліотекарю, і за музичний супровід дякували Володимиру Бойко, за  музичне оформлення аплодували  Івану Стасю.
 
 
 
     Присутні щиро  вдячні директору приватного господарства імені Зубковського Володимиру Тарану за спонсорську допомогу у проведенні чудового свята.
 
            Людмила Роменська, бібліотекар Єрківської сільської бібліотеки - філіалу
Переглядів: 316 | Додав: bibliomirg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz