ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Блог
Головна » 2020 » Листопад » 2 » І пам’ять серця і вічний смуток.
14:35
І пам’ять серця і вічний смуток.
 

     28 жовтня в Україні щорічно відзначається день визволення нашої країни від фашистських загарбників. Це день, коли з нашої землі були остаточного вигнані війська нацистської Німеччини та її союзників під час Другої світової війни.

     Друга світова війна принесла з собою таку безліч трагедій, віроломства, зруйнованих доль, що до цих пір людство із сумом і гіркотою згадує про ті далекі події, які торкнулися практично кожного на нашій спільній землі.

     Так, в пам’ять про героїв Другої світової війни та визволення України від фашистських загарбників в селі Біликах відбулося покладання квітів до пам’ятного знаку. В приміщенні бібліотеки діє книжкова виставка «Безсмертний подвиг визволителів».

 
 

 

 

      Книжкова виставка – це вдячний привід, щоб віддати належну шану не тільки воїнам, що піднялись на бій з фашизмом, а й усім тим, хто кував перемогу, працюючи на заводах і фабриках, у наукових установах, на ланах і фермах, хто боровся із ворогом у партизанських загонах і підпіллі, за межами Батьківщини, хто не скорився і загинув у концентраційних таборах.

     Хвилини, дні, роки – усі вони пережиті, вони вистраждані, вони відвойовані. Пам’ять народна жива, подвиг загиблих незабутній!

                                                       Наталія Ганженко.

                            Бібліотекар Біликівської сільської бібліотеки – філіалу.

Переглядів: 151 | Додав: bibliomirg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz