ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Блог
Головна » 2018 » Травень » 25 » Канікули - у бібліотеці!
13:47
Канікули - у бібліотеці!
 
 
Напевно у світі немає жодної людини, яка б упродовж свого життя не прочитала жодної книги і не відвідала бібліотеку! Думаю, що ви зі мною погодитесь, адже кожен із Вас відвідував, чи шкільну, чи сільську, чи вузівську бібліотеки. А Петрівцівська дітвора полюбляє відвідувати свою сільську бібліотеку. Тут вони читають, спілкуються, смакують смачний чай, дуже багато малюють і, звичайно ж, допомагають бібліотекарю.
Так і цього дня вони допомагали бібліотекарю в оформленні книжкового перегляду «Журнали для жінок а про жінок», 
 
 
 
вони принесли з дому вишиті роботи своїх мам і бабусь, розповідали, які роботи чим відрізняються. Провели у бібліотеці годину спілкування, де велась цікава розмова про роль книги в житті людини та розповідали про своїх улюблених літературних героїв. А ще, бібліотекар розповіла дітям про корисний напій , який вони смакували – чай. Вона познайомили читачів з історією виникнення цього напою, традиціями чаювання у різних країнах, цікавими фактами про чай та особливостями чайного етикету, а дітвора смакувала солодощами і розпізнавала смакові відтінки різноманітних духмяних трав трав’яного чаю. На території Україні чай і не вирощують, та українці дуже полюбляють чай, заварений із цілющих трав та листя рослин разом з ягодами.
 Кожен присутній мав чудову можливість у теплій чудовій , комфортній атмосфері насолодитись чаєм та любимими книгами.
Книжкові відкриття , зустрічі з новими книгами, нові друзі, з якими весело і цікаво читати разом – все це чекає на вас  під час літніх канікул у нашій Петрівцівській сільській бібліотеці.
Отже, на літніх канікулах – У БІБЛІОТЕКУ!!!
 
Юлія Костенко , бібліотекар Петрівцівської сільської бібліотеки
Переглядів: 356 | Додав: bibliomirg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz