ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Блог
Головна » 2019 » Січень » 3 » Казку зима візерунком малює, на Новий рік подарунки готує
16:57
Казку зима візерунком малює, на Новий рік подарунки готує
Зима – загадкова  і неймовірно  дивовижна. Зима – для більшості із нас найулюбленіша  пора  року.  Ви  запитаєте  чому?  Бо тільки  взимку напередодні  новорічних  свят ,  трапляються дива та народжуються найдивовижніші  казки.  
А   новорічний  ранок  для  дітей  Черкащанського  НВК  став  дійсно приголомшливою казкою, неймовірною і чудовою. Подарунки,  блискуча красуня-ялинка,  лісові мешканці  – все це створювало фантастичну атмосферу.  Яскраві костюми,  ігри, пісні, щирі посмішки дітей, неповторна атмосфера доброзичливості панували в святковому залі нашої школи
 
 
 
 
 І всі  герої сподіваються,  що новий 2019 рік, обов’язково принесе кожному  в оселю любов, милосердя, добро, здоров’я, щастя і мир! Завжди з нетерпінням чекаємо цього свята, коли всі люди, від малого до великого, вірять у казку.  І серед тих, хто найбільше чекає прийдешніх свят – наші діти. Саме вони ще вірять у казкових персонажів, у чарівність свята, у здійснення найпотаємніших мрій, очікують подарунків від Діда Мороза і Снігуроньки. Для них це свято довгоочікуване, найказковіше.  
Тож  зичу всім здоров’я,   добробуту, благополуччя  і  Божої благодаті!  Нехай рік Новий  буде для вас багатим на добро, щедрим на успіхи і вдачі!
З Новим Роком та Різдвом Христовим!
Світлана Челембієнко, бібліотекар І категорії Черкащанської бібліотеки-філіалу
Переглядів: 301 | Додав: bibliomirg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz