ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Блог
Головна » 2019 » Квітень » 4 » Книга для дитини, як сонце у житті!
08:27
Книга для дитини, як сонце у житті!
 
 
     Книга! Вона поруч із самого народження. Перші казки, вірші читають нам мама і тато, братик і сестричка. Книга розповідає нам про казкових богатирів, про шкільне життя, про далекі країни. З книгою кожен із нас може мандрувати в минуле і в майбутнє. Про все на світі розповідає книга. Одним із найулюбленіших казкарів усіх часів і народів є Ганс Крістіан Андерсен, автор всесвітньо відомих казок для дітей і дорослих: «Снігова королева», «Гидке каченя», «Кресало» та інших.
    З нагоди свята Біликівська сільська бібліотека – філіал спільно з працівниками дошкільного підрозділу «Пролісок» провели для дітей поетичний вернісаж «На годину до великого казкаря». Для старшої групи «Дзвіночків» було запропоноване знайомство з біографією поета, виконали літературний турнір  «Чи знаєте ви казки Андерсена?», промандрували казкою з принцом , який шукав собі справжню принцесу. Та переглянули мультимедійну презентацію мультфільма «Гидке каченя».
З молодшими «Гномиками» ми розпочали своє знайомство на свіжому повітрі. Всі віднайшли  для себе книжечку, яка їм сподобалася.
У сільській бібліотеці  оформлена книжкова виставка – калейдоскоп «У книжковім дивосвіті виростають творчі діти» .
 Святкування Міжнародного дня дитячої книги, який співпадає з днем народженням відомого казкаря Андерсена є наглядним показником того, що книга, яка створена саме для дитини, має великий вплив на формування її характеру. Дитячі книги вбирають у себе дивовижний, невичерпний, чарівний світ, який дитина відкриває для себе саме завдяки книжці.
                                                             Наталія Ганженко.
                                бібліотекар Біликівської сільської бібліотеки – філіалу.
Переглядів: 325 | Додав: bibliomirg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz