ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Блог
Головна » 2017 » Липень » 3 » Книжкове літо
16:48
Книжкове літо
 
 
Літні канікули … Весела і безтурботна пора для школярів. Дітвора відпочиває від шкільних занять. З настанням літа пожвавилась робота з молодшими користувачами і у Слобідській бібліотеці. Адже до місцевих бабусь та дідусів з’їхалися на відпочинок їхні онуки. От і поспішають вони до бібліотеки, щоб змістовно провести свій вільний час. У бібліотеці облаштована «Творча майстерня», де вони, разом з читанням книги ті періодичних видань, можуть помалювати, зробити поробки із кольорового паперу, та вироби із пластиліну.
У Слобідку з Броварів прибула на канікули Саша Пилипенко. Дівчинка закінчила перший клас та цікавиться літературою з зоології, природознавства, історії. У бібліотеці облаштована її персональна виставка виробів, виготовлених у техніці орігамі, а також саморобок з журналу «Малятко».
 
 Маленьким читачам дуже подобаються роботи Саші, й вони залюбки намагаються самі створити невеличкі шедеври.
 
 
Оксанка Видюк та Маша Головашич приїхали на відпочинок із Полтави, Софійка Котович – з Києва, Аня та Ліна Коновал – із В. Багачанського району.
Не стоять осторонь і слобідські дітлахи. Частими гостями бібліотеки є Валерія Костюк та Андрій Яресько, Саша та Тетяна Герасьови. Всі вони відвідують бібліотеку, залюбки читають книги та змістовно проводять свій час у «Творчій майстерні».
 
Наталя Дорогопулько, бібліотекар І категорії Слобідської бібліотеки-філіалу
Переглядів: 392 | Додав: bibliomirg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz