ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Блог
Головна » 2017 » Червень » 29 » Конституцію вивчаємо, пам’ятаємо, поважаємо
13:45
Конституцію вивчаємо, пам’ятаємо, поважаємо

 

 
З метою гідного відзначення 21-ї річниці Конституції України у Попівській сільській бібліотеці  протягом червня місяця  проведено інформаційно-просвітницькі заходи з питань формування правової культури, виховання громадянської свідомості та поваги до Основного Закону України. Так, 22 червня для читачів дитячого віку був проведений відеоперегяд  «Сторінками  Конституції України». 
 
 
 
Бібліотека презентувала користувачам  літературу про історію Конституції України, добірку матеріалів про гетьмана України Пилипа Орлика та його першу Конституцію, зробила  коментований перегляд виставки-роздуму «Конституція моєї Батьківщини». Читачам була запропонована правознавча, історично-довідкова та художня література. Виставка продемонструвала, яким складним був процес створення Конституції та відобразила найважливіші шляхи конституційного процесу.
А ще бібліотекар розповіла дітям, про те як «народжуються» закони; пояснила, що Конституція надає дітям рівні права та не допускає жодного насилля над дитиною. Надзвичайно цікаво пройшла вікторина «Моя країна – Україна!», присутні активно відповідали на запитання вікторини. Запитання були і про Прапор України, про Гімн та Герб держави. Безумовно, такі заходи формують у читачів  стійкі громадянські почуття, любов до своєї Батьківщини та гордість за приналежність до неї.
 
Любов Демидко, завідувачка Попівської сільської бібліотеки-філіалу.
Переглядів: 344 | Додав: bibliomirg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz