ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Блог
Головна » 2020 » Квітень » 30 » Країна Мумі-тролів
13:34
Країна Мумі-тролів
 
 
                                       Улюблениця дітей усього світу, чудова фінська письменниця Туве Янссон зуміла знайти на карті казкового світу маленьку, осяяну сонцем, омиту морем Країну, де у заквітчаній Долині, що розкинулася біля підніжжя Самотніх Гір, мешкають маленькі й пухкенькі, кумедні й симпатичні, щирі й добродушні істоти – мумі-тролі. Ці створіння - надзвичайні! Вони кумедні, кмітливі і дуже винахідливі. У них що не день-то нова пригода, що не нове знайомство-то нові друзі. Їхня Долина - казкове місце, у якому хочеться затриматися на невизначений час. Там ніколи не буває нудно, там ніхто не залишається без уваги, там для кожного знайдеться свій куточок. Мумі-мама - найтурботливіша мама у світі, Мумі-тато - майстер на всі руки - здатні вирішувати  усі проблеми.     Туве Янссон не лише підгледіла за  життям мешканців Долини, а й написала про них ряд цікавих повістей.  Про те, що книжки про пригоди мумі-тролів можна знайти на полицях Шахворостівської сільської бібліотеки – відомо юним  читачам бібліотеки.  Діти  дуже полюбляють читати про пригоди кумедних створінь.
Бібліотека вирішила,  після закінчення карантину,  здивувати  своїх користувачів  цікавими  ідеями  та запросити їх у реальний світ мумі-тролів.  На них уже чекає чарівна Долина Мумі з диво - будиночком. 
 
 
 
А  його мешканці, чудові  маленькі тролі,  чекають, що в один прекрасний день  на порозі з’явиться гурт дітлахів готових з ними подорожувати, роздумувати,
дивуватися ...
 По завершенню карантину, мерщій до бібліотеки.
 До зустрічі у Долині Мумі!
 
Наталія Шовкопляс,     бібліотекар  І категорії  Шахворостівської  сільської бібліотеки
Переглядів: 202 | Додав: bibliomirg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz