ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Блог
Головна » 2020 » Березень » 10 » Майстер – клас у Бакумівці «Зацвіли паперові тюльпани»
15:40
Майстер – клас у Бакумівці «Зацвіли паперові тюльпани»
 
 
Користувачі Бакумівської сільської бібліотеки, напередодні свята весни, жінки, коханої, мами, бабусі мали  можливість не тільки ознайомитися з традиціями народного мистецтва, з багатством і красою народних звичаїв і обрядів, а й оволодіти розповсюдженими і рідкісними техніками декоративно-прикладного мистецтва. В рамках проекту, Миргородської ЦРБ «Навчаємось, що навчати», було проведено  майстер- клас по виготовленню квітів з паперу та цукерок.  
 
Присутні спробували поєднати  і виготовили гарні квіти з цукерками всередині. Чи не правда, від такого подарунка не відмовиться  жодна бабуся, жодна матуся. Зобразити з цукерок і гофрованого паперу можна абсолютно будь-які букети своїми руками - ромашки, кали, соняшники, гладіолуси, конвалії, троянди.  Ну , а ми навчалися виготовляти букети з весняних квітів – тюльпанів.
 
 
 
 
 
Було дуже весело і цікаво, діти з захопленням вчилися творити яскраві композиції. Власноруч виготовлені квіти  діти подарували своїм мамам та бабусям  разом з вітальними листівками. 
 
 
 
Тетяна Зубченко, бібліотекар І ктегорії Бакумівської сільської бібліотеки
Переглядів: 205 | Додав: bibliomirg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz