ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Блог
Головна » 2020 » Березень » 10 » Майстер "жіночої прози"
15:39
Майстер "жіночої прози"
  
 
Напередодні ювілейної дати від дня народження української письменниці, члена Національної спілки письменників України Світлани Талан для користувачів Слобідської бібліотеки було проведено літературний подіум "Майстер "жіночої прози".
 Члени любительського об'єдннаня "Слобідські посиденьки" багато цікавого і нового дізналися про свою улюблену авторку. Світлана Талан стрімко увірвалася в сучасну українську літературу. Її перший роман "Коли ти поруч"здобув відзнаку "Коронації слова"2011 року, й за рік був проданий накладом у 80 тисяч примірників. Твори авторки змістовні. глибокі. змушують дивитися на життя по- іншому, та спрямовані на виховання свідомості.
 Користувачка бібліотеки, Марія Крива,  повідомила присутніх про те,що Світлана Талан -одна з найуспішніших   українських письменників. 
 
 
 
Романи пише вона в жанрі "реальних історій", які підказує їй життя. Усі її твори на гостросоціальну тематику. Незмінним залишається єдине:головна героїня її книжок-жінка-українка, вольова, зворушлива, ніжна, чуттєва, яка іноді помиляється, але її завжди веде за собою любов:до чоловіка, до дітей, до батьківщини.
 Бібліотекар Наталія Дорогопулько ознайомила користувачів з переглядом літератури "Талант Світлани Талан", 
 
 
та наголосила що герої романів письменниці це сильні духом особистості, які навіть у найскладніших життєвих ситуаціях не зраджують власну совість...
                                       
                                    Наталія Дорогопулько, бібліотекар І категорії Слобідської бібліотеки
Переглядів: 205 | Додав: bibliomirg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz