ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Блог
Головна » 2017 » Травень » 18 » Мамо рідна, хай святиться ім’я твоє
14:52
Мамо рідна, хай святиться ім’я твоє
 
Воно приходить до нас щороку, сонцесяйне, заквітчане і дуже щире – Свято Матері. Приходить у другу неділю травня, коли сонце своїм промінням зігріває весняну землю, коли природа оживає і дарує свої неповторні барви. Все це нагадує, що настав час привітати найдорожчу людину у світі – матусю. Не треба приховувати в цей день добрих слів, не треба соромитися чистих сліз вдячності. Треба зібрати їх у щирий віночок подяки нашим матерям.
 
Тож ,14 травня в Петрівцівському будинку культури,  проходило свято для найрідніших  у нашому житті матерів, учасники  з великою любов’ю і щирістю вітали жінок. Багато пісень , віршів та  сценок було присвячено, в цей день, нашим матусям.  
Свято проведено спільно з сільським будинком культури.  А, глядачів свята, у фойє будинку культури зустрічала сільський бібліотекар та знайомила святковою виставкою  книг та періодичних , для жінок  і про жінок. Присутні мали змогу ознайомитися з художніми творами класиків української поезії, в яких оспівується образ Матері.
 
 
 
            Подарувати життя маленькій людині, вигодувати й виростити її, зберігати від негараздів, часом жертвувати собою ,заради щастя дітей - це і є заповітне призначення жінки. З глибокої давнини і до цього дня, жінка оточена святим ореолом материнства.
Немає на землі людини ближче і дорожче, ніж мама. Мама - це не тільки добрі очі, дбайливе серце, ніжне дихання і ласкаві руки рідної людини. Мама - це ще й ангел-хранитель, завжди оберігає від неприємностей, переживань і проблем. Вони більше, ніж будь-хто, радіє успіхам дітей, розуміє, підтримує їх і з глибоким болем переживає невдачі.
 В цей день працівники культури села Петрівці, від усієї душі,  вітали дорогих мам з їх святом. Хай світлом і добром відгукуються в душах дітей ваші нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість. Для вас, любі матусі, найкращі квіти, найщиріші побажання, найніжніші поцілунки!
 
Юлія Костенко,  бібліотекар Петрівцівської сільської бібліотеки-філіалу
Переглядів: 359 | Додав: bibliomirg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz