ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Блог
Головна » 2017 » Травень » 29 » Міцна сім’я як хліб і вода
16:48
Міцна сім’я як хліб і вода
Все найкраще, що є на землі, починається з сім’ї. Без неї, як без природи, людство обійтися не може. «З родини йде життя людини», - говорить народна мудрість. Тут людина робить свої найперші кроки, звідси вона виходить у широкий світ. У сім’ї вона навчається любові і добра, у сім’ї вона вчиться шанувати свій рід, свою землю, берегти пам’ять свого роду.
            Мамина ласка, татусева мужність, бабусина доброта, дідусева мудрість, тепло хатнього затишку в колі рідних на все життя залишають глибокий слід у душі та серці кожної людини. Завжди якось по-особливому зворушливо, з великою теплотою згадується те родинне гніздо, з якого ви вийшли у світ широкий.
В щасливі і тяжкі години -
Куди б нам не стелився шлях - 
Не згасне вогнище родинне,
В людських запалене серцях. 
            Сім`я завжди була і залишається берегинею людських цінностей, традицій та культури. З сім’ї починається життя людини, тут відбувається формування її як громадянина. Вона - джерело любові, поваги, солідарності та прихильності, те, на чому будується будь-яке цивілізоване суспільство. Благополуччя родини − ось мірило розвитку і прогресу країни.
Отож, до Міжнародного дня родини, в Петрівцівській  сільській бібліотеці була оформлена книжково-ілюстративна виставка : “Моя сім’я - найдорожча в світі”. Багато книг та журналів було представлено сільським бібліотекарем. 
 
 
 
Літературний турнір «Читай, щоб зробити світ кращим» викликав великий інтерес у присутніх . Діти залюбки читали вірші, присвячені родині,  звучали цікаві дитячі розповіді про свою сім’ю. До цього свята всі старанно готувались,  діти приготували аплікації та вироби з паперу своїми руками , дорослі відвідувачі із захопленням розглядали роботи дітей.
 
 
 
 
Кожна  сім’я робить кроки, нехай зовсім маленькі у порівнянні із всесвітом, але такі важливі для їхнього благополуччя. Нехай у кожного буде родина , а хто її має, той усіма зусиллями її береже!  На закінчення заходу бібліотекар побажала усім присутнім   злагоди, щастя, добробуту, всеохоплюючої любові і всіх благ. Нехай здійсняться всі ваші мрії. Хай радісним  щебетом щебечуть ваші діти і світ щасливий іде їм назустріч.
 
 Юлія Костенко, бібліотекар Петрівцівської сільської бібліотеки-філіалу
Переглядів: 365 | Додав: bibliomirg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz