ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Блог
Головна » 2020 » Червень » 18 » Мій лікарю, душа твоя – це сад
09:37
Мій лікарю, душа твоя – це сад
 
Мій лікарю, душа твоя – це сад,
Де мов листочки й квіти наші долі,
Коли Господь розподіляв всім ролі
Твою затвердив в клятві Гіпократ.
(Олена Богуцька – Коваль.)
З нагоди  свята  медичного працівника  хочемо розповісти  про завідуючу  Остапівським  ФАПом  Черненко Олександру Олексіївну.
Роки, роки…Швидкоплинні наче баскі коні. Неначе вчора приїхала з дипломом акушера  молода 20-річна дівчина, за направленням, після закінчення Кременчуцького медичного  училища  до невідомого , далекого від райцентру села Остапівка. Їхала з думкою відпрацювати три роки і повернутися в рідні Кобеляки. Але доля розпорядилася інакше, Олександра Олексіївна полюбила село, його мешканців. Тут, в Остапівці. зустріла свою долю, створила сім'ю. 
 
Шура Олексіївна, як її ласкаво називають односельці, вимоглива і принципова, відповідально ставиться до своєї роботи, чим заслужила авторитет. А крапельниць і уколів, які вона зробила за 38 років, не перелічити.
 
Поряд з Олександрою Олексіївною працює молодша медична сестра Радченко Надія Іванівна, яка ретельно дбає про чистоту, затишок медичного закладу. З ранньої весни і до пізньої осені біля ФАПу  квітнуть клумби, які дбайливо доглядає  Надія Іванівна.
Тож напередодні свята,  Дня медичного працівника,  хочеться щиро привітати Олександру Олексіївну та Надію Іванівну. Насамперед побажати міцного здоров'я, сімейного благополуччя. Велика вдячність Вам  за справу, яку ви робите.
 
Директор Остапівського СБК   Вата Федоренко
Бібліотекар Остапівської сільської бібліотеки-філіалу Валентина Окружко
Переглядів: 165 | Додав: bibliomirg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz