ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Блог
Головна » 2017 » Липень » 5 » Мій рідний край, оспіваний з любов’ю.
13:41
Мій рідний край, оспіваний з любов’ю.
 
25 червня- квітучий, святковий, чудовий  літній день у с. В. Байрак був присвячений талановитій поетесі, прекрасній  людині, люблячій мамі, одним словом, чарівній жінці Тетяні Іванівні Васильченко. Працівники культури і односельці зібралися на свято: вечір-вшанування нашої талановитої землячки «Співучий край щасливого життя».
 
 
 
Розпочалося свято зі слів поетеси, її пісень, музику до яких написав, теж відома людина Миргородщини, Олександр Йосипович Стояновський, який щирими словами привітав авторку.
 
 
 
На святі лунали пісні: «Мої Декабристи і Байрак Великий», «Про рідний край», «Мамі», «Між плакучими вербами», «Коханому», «Другові», «Кує зозуля», «Сільським аматорам». 
 
 
 
 
Тетяна Іванівна зачитала багато своїх віршів, а також її вірші читала шанувальниця  творчості Міщенко Людмила, онука Марина Григоренко, школярка Альбіна Ляхно, працівниця будинку культури Валерія Ханко, бібліотекар Великобайрацької сільської бібліотеки-філіалу Алла Даценко та гумореску зачитала учасниця вокально-хорового ансамблю Оля Пелих.
З привітанням виступив голова Великобайрацької сільської ради Пугач Анатолій Іванович. 
 
 
 
 
Юні односельці  М’якота Тетяна та Настя заспівали їй пісню « Ой, у вишневому саду». 
 
Друг із Хорольського району Антон Петрович побажав творчих злетів та виконав для Тетяни Іванівни її улюблені пісні. З усними побажаннями та пісенними привітаннями виступили також учасники вокально-хорового ансамблю «Джерело». На свято до нашої землячки  завітала директор Савинської школи Єщенко Ольга Василівна, яка в свій час редагувала поезію Тетяни Іванівни і популяризувала її серед молоді, тому що  багато віршів присвячено воїнам АТО. Ольга Василівна  побажала успіхів і натхнення та зачитала поетесі вітального вірша.
На закінчення свята, Тетяні Іванівні урочисто вручили  збірку її віршів  «Минають дні, пливуть роки…»,  що були написані в різний період її життя. Тематика цих віршів настільки різноманітна, що кожен, хто візьме до рук  цю збірочку, знайде собі вірш до душі. Адже казковий світ поезії Тетяни Васильченко подарує чарівні хвилини насолоди. А упорядкувала збірку  поезій
В. Байрацький  сільський бібліотекар , видано її було на копіювальному апараті Миргородської центральної районної бібліотеки. 
Висловлю глибоку вдячність директору Великобайрацького сільського будинку культури Шелесту Григорію Олексійовичу та учасникам вокально-хорового ансамблю «Джерело» разом з художнім керівником Стояновським Олександром Йосиповичем за гостинність , участь і допомогу в організації вечора. 
А , Тетяні Іванівні, бажаю нових творчих знахідок, вдячних читачів, щирих прихильників та шанувальників Вашої поезії!
 
Алла Даценко, бібліотекар Великобайрацької сільської бібліотеки-філіалу
Переглядів: 478 | Додав: bibliomirg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz