ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Блог
Головна » 2019 » Березень » 1 » Містер кіт і міс Кіс Кіс.
13:38
Містер кіт і міс Кіс Кіс.
                                     
 
    
      1 березня, у перший день весни, відзначається Міжнародний день котів. Ці милі та ласкаві тварини давно стали домашніми улюбленцями. Коти живуть поруч із людьми майже десять тисяч років. Вони дуже корисні сусіди. Вони не тільки рятують нас від гризунів. У багатьох родинах коти почуваються членами сім’ї. Постійне спілкування з ними відновлюють гармонію душі і тіла людини, зцілюють організм. Воно дарує радість, а отже, знімає напругу і запобігає стресам. Котяче муркотіння створює вібрацію певної частоти, яка сприяє оновленню клітин. Кицька є унікальним приймачем енергії. Її приваблює негативно заряджена. Про котів пишуть книги, вірші, оповідання, знімають кіно, мультфільми.
    Біликівська сільська бібліотека - філіал підготувала захоплюючий калейдоскоп інформації « Бог створив кішку для того щоб у людини був тигр якого можна погладити».
 
 
    Презентували книжкову міні виставку, що провіщає читацькому світу про день їх величності котів «Містер кіт і міс Кіс Кіс». Пізнавальне й комедійне відео. В цей день в бібліотеці звучали вірші В.Шевчука “Котик-нечипура”, М.Вінграновського “Кіт, зима і весна”, А.Костецького «Сміливе кошеня», Г.Чубач «Киця Мурка».
 
 
Відвідувачів зацікавила незвичайна викладка невідомих подарунків «Кіт у мішку».
 
 
Де вони змогли собі вибрати книгу – сюрприз.
 
 
     
      Ми не помилимося, якщо скажемо, що найулюбленіші коти-ті, які поруч з нами. Вони не мають сертифікату породи чи диплома з виставки, але такі дорогі нашому серцю.
                                                                                     Наталія Ганженко.
                                Бібліотекар Біликівської сільської бібліотеки – філіалу.
Переглядів: 438 | Додав: bibliomirg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz