ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Блог
Головна » 2017 » Жовтень » 31 » Мої роки - моє багатство
15:29
Мої роки - моє багатство
 
                    
               
 
Вартий шани сивий волос
І старий тихенький голос.
До тих зморщок придивіться,
Станьте ближче й поклоніться.
Цими днями, в теплій, щирій, відвертій атмосфері, в Попівській сільській бібліотеці-філіалі, відбувся захід «Мудрі та багаті літами», який підготувала завідуюча бібліотеки з учнями Попівської ЗОШ, для людей старшого покоління. Адже повага до старших – одна з головних цінностей людської моралі. Це і привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, взаємозв’язку поколінь. Мудрі і багаті літами, шановні бабусі та дідусі! Все, що оточує нас – міста і села, заводи і безкраї лани – є результатом вашої невтомної праці, говорила ведуча заходу. Ніби щось надломилось у цьому світі, бо черствіють наші душі, ми не відчуваємо  чужого болю, забуваємо про те, що старість обов’язково прийде  до кожного з нас. Здається, старість – далеко… Ми живемо,  і  впевнені, що вічно житимемо на планеті. Провідним мотивом заходу стало розмірковування про найціннніші вічні людські скарби : доброту, людяність, милосердя. Бібліотекар прагнула показати роль старшого покоління в становленні людини, виховати любов, повагу та вдячність до мудрих і багатих літами, бажання допомагати їм.
            А діти прийшли на свято з своїми матусями, дідусями та бабусями і дарували їм хвилини радості та насолоди. Щирими оплесками присутні зустрічали Маринку Зінченко, яка співала своїй бабусі Олі «Дякую тобі бабусю за таку матусю» .
 
 
 
 
 Зі сльозами на очах, бабуся Надя слухала вірш найменшої учасниці заходу , учениці 1-го класу, своєї онуки Насті Кириченко.
 
 
 
 
 А які оплески мама Світлана дарувала своїй доньці Олександрі Супрун за такий чудовий вірш.
 
 
 Ліричні вірші, сердечні слова чергувалися з музичними номерами . А особливо виконання пісень людьми різних поколінь. Мудрі і багаті літами, Анастасія Козицька та Олександра Пономаренко, виконали низку українських народних пісень,
 
 
 
 
  а у відповідь молоде покоління: Влада Нестеренко, Катя Шпак, Аліна Кравченко подарували пісню «Розкажи мені, бабусю, казочку» і побажали присутнім на заході «Сто відсотків щастя».
 
 
 
 
 
А який запальний танок виконала Каріна Недождій.
 
 
 
 
 І найщиріші оплески, звичайно ж, від її бабусі Алли. Влада Нестеренко чудово зіграла роль бабусі в театралізованій сценці «Золоте правило».
 
 
 
 Присутні на заході познайомились з відкритим переглядом літератури «Милосердя і доброта — людства два крила».
На заході лунали слова вдячності людям похилого віку. Та хочеться сказати, що в бібліотеці відбулося не лише свято людей похилого віку, але і свято кожного з нас. Лише для одних він - в дійсності, для інших - в майбутньому. Коли життя іде на схил, самі прості радощі стають дорожчими.
Тому, бібліотека разом з своїми маленькими користувачами , подарувала присутнім хвилини добра, радості та турботи.
Любов Демидко, завідуюча Попівською сільською бібліотекою- філіалом
Переглядів: 441 | Додав: bibliomirg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz