ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Блог
Головна » 2017 » Травень » 13 » Мужність і відвага крізь покоління
11:17
Мужність і відвага крізь покоління

За розробленим сценарієм директором Гаркушинського СБК Тетяною Питомець 9-го травня в селах Гаркушинці і Рибальське, було організовано та проведено мітинги біля пам’ятників загиблих воїнів, присвячені черговій річниці Перемоги у Другій світовій війні.
         З теплими словами і глибокою пошаною до ветеранів Другої світової війни та захисників нашої неньки – України звернувся сільський голова Олег Кобильченко. Діти Гаркушинської ЗШОШ 1-3 ст. продекламували гарні тематичні вірші. Своєю грою на саксофоні зачаровували Віталій Кохановський та Олег Корпан. Чудові пісні звучали у виконанні учасників художньої самодіяльності Гаркушинського СБК.У виконанні танцювального колективу «Талісман»(керівник Алла Вовк) було представлено композицію «За чотири дні до війни». Ведучими свята були Даша Бойко та Олена Рожковська.
 Книгу слави загинувших  воїнів зачитала бібліотекор Віра Глеба. Також нею була оформлена  тематична виставка – інсталяція “Пам’ять про війну як застереження від її повторення” , яку переглянули односельці а на застарілих світлинах бачили своїх рідних, та знайомих.
 
 
 
 Для хлопчиків було цікаво потримати в руках ППШ 1943 (пістолет кулемет Шпагіна) , каску, флягу та плащ – накидку. 
 
 
 
Присутні вшанували пам’ять солдат війни хвилиною мовчання. Почесне право покласти вінки до пам’ятників загиблих воїнів надали ветерану Другої світової війни Енгельсові Гордійовичу Чиркі в супроводі школярів. 
 
 
 
 
Після урочистої частини свято продовжилось пригощанням усіх присутніх польовою кашою , завдяки Анатолію Носинко та Валентині Педорич, яку приготувала Лариса Деркач.
 
Тетяна Питомець, директор Гаркушинського СБК 
Переглядів: 388 | Додав: bibliomirg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz