ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Блог
Головна » 2019 » Березень » 19 » Неперевершена Ліліан Муур.
12:41
Неперевершена Ліліан Муур.
 
                                                                                                                                                                                                                            
                                                                                                              
       Ліліан Муур виросла в Нью-Йорку, отримала вищу педагогічну освіту в Хантер-коледжі, і писала дипломну роботу в Колумбійському університеті. Вона закінчила навчання в коледжі під час Великої депресії, так що робочих місць було мало. Вона працювала в Бюро з досліджень в галузі освіти, допомагала дітям, які не вміють читати. Ліліан Муур також навчала викладачів і провела великі дослідження в області проблем читання. Вона була редактором першого книжкового клубу книги в м'якій обкладинці Scholastic, Книжкового Клубу Стріли, починаючи з 1957. Вона говорила: "Уявіть собі, що молоді люди зможуть вибирати і купувати хороші книги за ціною коміксів!". Вона була редактором Wonder Books, а також співробітником журналу Дурниця. Крім того, Муур була одним із засновників Ради з Дитячої міжрасової Літератури. Ліліан Муур померла 20 липня в 2004 році, у віці 95 років.
       Біликівська сільська бібліотека – філіал спільно з працівниками Біликівського виховного підрозділу «Пролісок» провели для дітей молодшої групи літературне знайомство «Світ очима дітей» до 110 років від дня народження Ліліан Муур. Малеча ознайомилася з біографією поетеси, і на літературній вітрині «Навігатор дитячої літератури» з її чарівною книгою «Крошка Єнот і той хто сидить в ставку». Всі разом промандрували доріжкою Єнота до ставка наловити смачних раків на вечерю.

Переглянули мультфільм. І провели обговорення про те «Хто ж сидить у ставку?».


Наостанок закружляли в хороводі під пісню «Від посмішки стане всім ясніше».Вихованці садочка гарно сприймають такі масові заходи. Бо вони у нас маленькі розумнички. На наступну зустріч бібліотекар запросила дітей на екскурсію до сільської бібліотеки.
                                                                               Наталія Ганженко.
                                              Бібліотекар Біликівської сільської бібліотеки – філіалу.
Переглядів: 412 | Додав: bibliomirg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz