ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Блог
Головна » 2020 » Липень » 28 » Незвичайне читання з казками від «Фундації Дарини Жолдак»
14:17
Незвичайне читання з казками від «Фундації Дарини Жолдак»
          
Канікули – це час для відпочинку, зустрічей з друзями, довгих ранків і, звичайно, читання. Можна на кілька годин поринути в чарівний вигаданий світ та не відриваючись від книги, переживати за долю головних героїв. Всесвітньо відомі казки Шарля Перро «Кіт у чоботях» та «Спляча красуня»  стали  улюбленими серед юних читачів Єрківської сільської бібліотеки.
 
 
 
 Саме, ці книги для сучасних дітей, де герої  казок через додаток стають інтерактивними.   Це захоплюючі історії, які «оживають» при прочитанні.   Кожна ілюстрація інтерактивної книги насичена яскравими непересічними зображеннями. Цей чудовий подарунок Єрківська сільська бібліотека отримала від Благодійного фонду «Фундація Дарини Жолдак», що займається популяризацією читання та оновлює фонди сільських бібліотек. Така увага до бібліотеки радує, надихає і читачів, і бібліотекаря. Адже нові книги це завжди свято для ти хто любить читати. І першою читачкою цих казок стала користувачка нашої бібліотеки Юля Очкас, 
 
 
 
яка була в захваті від інтерактивних казок, порекомендувала своїм друзям, і ось уже діти Єрківської бібліотеки з захопленням читають ці книги. А ми знаємо, та й дослідження показують, що інтерактивне читання може підвищити IQ дітей на шість або більше одиниць. Це чудовий і безкоштовний спосіб змінити  на краще життя наших  дітей.
 
 
 
 
Ми  вдячні Фундації Дарини Жолдак за такий щедрий подарунок , який оновив фонд нашої бібліотеки. Бажаємо  Вам творчої  наснаги та успіхів  у всіх благородних справах.  
 
Людмила Роменська , бібліотекар І категорії Єрківської сільської бібліотеки
Переглядів: 199 | Додав: bibliomirg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz