ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Блог
Головна » 2017 » Травень » 13 » Пам’ятай. Люби. Захищай
12:21
Пам’ятай. Люби. Захищай
 
9 травня  назавжди залишиться днем національного тріумфу, символом героїчного минулого, величі духу нашого народу.Стійкість, мужність і самовідданість старшого покоління на полях битви і трудовому фронті в ім’я перемоги над фашизмом – істинний приклад патріотизму для нащадків.
            То ж кожного року до Братської могили в селі Савинці ідуть беліч людей, щоб віддати шану загиблим воїнам у Другій світовій війні. Цього року, відзначаючи сімдесят другу річницю Перемоги, Савинцівська ЗОШ спільно з Савинцівською сільською бібліотекою та будинком культури провели мітинг біля Братської могили вшановуючи память односельчан загинувших у Другій світовій війні. На мітингу були присутні сьогоднішні захисники України -  воїни АТО, наші захисники, опора держави.  Адже спокій наших домівок, спокій близьких — у ваших надійних, сильних руках, ви продовжувачі справи наших славних дідів, прадідів. Пісні та слова подяки звучали в адресу наших захисників.
 
 
  На мітингу було  зачитано книгу Вічної Слави наших односельчан. Хвилиною мовчання вшанували всих тих хто загинув у Другій світовій війні та в зоні АТО. До Братської могили було покладено гірлянду, вінок ,квіти.
Вічна память Героям!
 
Валентина Тищицька, бібліотекар Солонцівської сільської бібліотеки
Переглядів: 340 | Додав: bibliomirg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz