ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Блог
Головна » 2018 » Червень » 23 » Пізнавали у забавах світ веселий і цікавий
09:23
Пізнавали у забавах світ веселий і цікавий
 
 
 
Організація пришкільних таборів відпочинку – одна з найцікавіших форм роботи з учнями в літній період. З метою організації змістовного дозвілля та відпочинку дітей влітку, традиційно з 1 червня розпочав свою роботу денний пришкільний табір на базі Петрівцівської загальноосвітньої школи .
За короткий проміжок часу працівники табору створюють реально цікаві та змістовні  умови для збереження і зміцнення здоров’я дітей, формування здорового способу життя, щоб кожна дитина повірила в свої сили і знала, що її здоров’я в її руках. Здоров’я – це не тільки відсутність хвороб, але і фізична, соціальна і психологічна гармонія людини. А також доброзичливі стосунки з людьми, природою і з самим собою. У літньому таборі сплітаються активний відпочинок з розвитком інтелекту, вихованням особистісних якостей з розвитком самостійності. Літній пришкільний табір – могутня форма проти бездо-глядності, асоціальної поведінки учнів. В роботі табору вихователі враховують дитячі інтереси, приймають до уваги потреби і бажання кожної дитини, їх індивідуальні потреби. Дітям пропонуються різні завдання, завдяки яким вони можуть виконувати свої бажання. Програма дає можливість кожній дитині проявити всі свої здібності в повному обсязі. В цьому допомагають спортивні змагання, інтелектуальні ігри і розваги, творчі конкурси, свята, подорожі. Дуже цікаво пройшла табірна зміна у цьому році. Яскравими та пізнавальними були походи-пікніки до лісу та річки.
 
Цікаво  проводила тренінги з англійської мови  Олена Михайлівна Жук.
Галина Богданівна Сверлович та Тетяна Гаврилівна Золотар весело проводили ігри з правил дорожнього руху. Розважальні ігри на дитячому майданчику проходили  з Оксаною Миколаївною Яресько та Оленою Михайлівною Жук. Екскурсії до бібліотеки  проводила сільський бібліотекар.
 
 
 
 
 Коли був дощ ,проводилися настільні ігри, ліплення з пластиліну. Була також поїздка в Миргород до басейну ,шкільним автобусом возили дітей Коновал Тамара Петрівна ,Коновал Любов Іванівна ,Коновал Світлана Олексіївна, Саприкіна Наталія Петрівна ,Пилипенко Тетяна Григорівна,Квітка Василь Михайлович,Лисенко Світлана Михайлівна ,Грицовець Жанна Михайлівна.
 
 Дуже цікавим вийшло свято “День захисту дітей”. Діти їздили у Парк Дружби, де їм подарували солодку вату , попкорн, кульки також були безкоштовні атракціони.
 
 
 
 На закриття табору було проведено квест "Станція". Сільський бібліотекар зробила аква-грим всим учасникам. Діти з великим задоволенням зупинялися на кожній станції і відповідали на запитання.
 
 
 
 
По закінченні табірної зміни, неозброєним оком видно, що багато дітей здружилися, навчилися доцільно проводити час відпочинку. А це обов’язково знадобиться їм у подальшому житті.
Юлія Костенко , бібліотекар Петрівцівської сільської бібліотеки
Переглядів: 330 | Додав: bibliomirg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz