ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Блог
Головна » 2019 » Червень » 7 » Подорож до країни Читалії
15:49
Подорож до країни Читалії
                                      
        Книга – це один з головних засобів навчання, розвитку та душевної насолоди. Спілкування з книгою допомагає оволодіти певними знаннями, прилучає до культурних надбань і цінностей українського народу, його звичаїв і традицій. І хоча сучасних дітей все більше поглинає інтернет та гаджети, ми дорослі повинні ще з дошкільного віку виховувати у дітей любов до книги, бережне ставлення, розвивати художній смак. Саме бібліотека допомагає залучати дітлахів до читання книжок.
         6 червня  до Біликівської сільської бібліотеки – філіалу завітали діти пришкільного табору «Сонечко» Біликівського НВК, щоб здійснити мандрівку Книжковим царством.
 
Бібліотекар розповіла дітям про роботу бібліотеки, познайомила дітей з правилами користування та поводження з книгою, познайомила їх з цікавими журналами для найменших, енциклопедіями та книжковими виставками. Особливе захоплення у дітей викликали книги про морських жителів, світ динозаврів та дитячі яскраві журнали.
Цікавим доповненням екскурсії став захоплюючий аукціон загадок, а бібліотечний калейдоскоп «Казка в гості поспішає», в якому з великим задоволенням взяли участь хлопчики і дівчатка, допоміг пригадати веселі, чарівні казки та їх персонажів. Доповненням екскурсії стало завдання на швидкість розфарбувати малюнки. Для хлопчиків машини, а для дівчаток звичайно модельне агенство моделей. Тож наші діти вмілі художники.
 
Закаблук Вікторія Михайлівна та Герасименко Марина Петрівна вміло підійшли до підбору книг для дітей, які вони взяли собі додому. Гарним доповненням стала прогулянка біля чарівного поля. Всім діткам сподобалась екскурсія про, що свідчили їх посмішки та радісні оченята.
 
 
              «Ми мріємо, щоб книга в пошані була, хай книги читає завжди дітвора…»
                                                                 Наталія Ганженко.
                                Бібліотекар Біликівської  сільської бібліотеки – філіалу.
Переглядів: 270 | Додав: bibliomirg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz