ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Блог
Головна » 2018 » Лютий » 23 » Попівська бібліотека – центр спілкування
16:34
Попівська бібліотека – центр спілкування
 
 
            Людина відрізняється від інших створінь тим, що вміє спілкуватися. Все її життя –це безперервний обмін інформацією, досвідом, навичками, результатами діяльності з собі
подібними, в ході якого формуються якісь нові відносини між людьми. Задоволення від спілкування позначається на психологічному комфорті, на успішності в любій діяльності, полегшує здобуття поставленої мети. Люди потребують спілкування, а саме нових вражень, почуттів, знань, обміну інформацією, хочуть поділитися з кимось своїми переживаннями й думками. А бібліотека на селі є найбільш доступним культурним закладом для місцевої громади і виконує чимало місій. Це своєрідний довідковий, інформаційний та освітній центр.
Кожний, хто переступає поріг  Попівської  книгозбірні, поринає у чарівний світ книг. Затишне приміщення, прикрашене панорамою попівських  краєвидів, виготовленими вишивками та малюнками попівських  майстринь  , предметами декоративно-ужиткового мистецтва минувшини та нового часу, створює неповторну атмосферу.
Тому і залюбки відвідують бібліотеку місцеві жителі. Бібліотека для них - це не тільки сховище книг, це місце панування культури, де діє живий її носій – бібліотекар, покликаний спілкуватися не стільки з паперами, звітами, скільки з живими людьми, читачами. Саме для людей похилого віку стрімко зростає значущість бібліотек, а з боку бібліотекаря вони завжди знаходять шанобливе ставлення і повагу. Тож і нещодавно зібралися вони в Попівській бібліотеці, щоб провести годину вільного спілкування. Під час спілкування познайомилися з новою жителькою села Оксаною Подолякою, яка переїхала до дочки на постійне місце проживання. І перш за все , стала користувачкою нашої бібліотеки.
 
 
 
 На годинку до бібліотеки завітала і найкраща вишивальниця села Любов Гнатик зі своїм чоловіком Олексієм.
 
 
 
 Та й подруга Любов Антонівни завітала- Галина Григорівна Подоляка.
 Година спілкування пролетіла для відвідувачів непомітно , розмова проходила в затишній , дружній атмосфері, бібліотекар, добра господиня, пригостила присутніх запашним чаєм, познайомила з новими періодичними виданнями, що отримує бібліотека.
 
 
      Про роль і значення бібліотеки в житті кожної людини можна говорити багато, та хочеться наголосити, що Попівська бібліотека – це  ініціатор цікавих починань, вона робить відчутний внесок у формування та  розвиток кращих морально-етичних людських якостей своїх користувачів.
 
Любов Демидко, завідувачка Попівською сільською бібліотекою-філіалом
Переглядів: 341 | Додав: bibliomirg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz